A hőtárolós villanykályha távoltartja a hideget otthonától

Nem csak új otthon építésekor érdemes új fűtési rendszert beszerezni, de akkor is ajánlatos  megfontolni a korszerűsítést, ha régi, már meglévő fűtésünk nem felel meg korunk követelményeinek, például rossz hatékonysággal működik.

Hosszabb távon sokkal olcsóbb egy modern fűtési rendszer; például az elektromos fűtésgazdaságos, rendkívül könnyen szabályozható és mindenütt egyszerűen kiépíthető. Nagyságrendekkel olcsóbb és egyszerűbb, mint például a gáz bevezetése a lakásba.

A hőtárolós villanykályha az egyik leghatékonyabb és legmegbízhatóbb fűtési eszköz, érdemes minden szobába beszerelni egyet, hogy távol tartsa otthonunktól a legkeményebb téli hidegeket is.

A teljesen kihűlt szobákat is gyorsan felmelegítik, továbbá szabályzójuk fokozatok nélküli, emiatt rendkívül pontos hőmérsékleti célértékek is megadhatóak. A túlmelegedésből származó károsodástól vagy tűzesettől sem kell félnünk, a hőtárolós villanykályhák beépített túlmelegedés elleni védelemmel rendelkeznek.

A hőtárolós villanykályhák egyik különlegessége a bennük található,remek hőtartó képességű téglák. A kályha működése kivételesen csendes, tehát a legkisebb mértékben sem zavarja meg az éjszakai pihenést. A hőtárolós villanykályhaképes éjszakai áramról üzemelni, emiatt is olcsóbb a működése a közvetlen elektromos fűtéshez viszonyítva. További előnye, hogy viszonylag kis helyet foglal, egy kis méretű szobában sincs útban.

A hőtárolós villanykályha különleges anyagból készült szigetelése lehetővé teszi az egyenletes hőleadást és a nagy tárolási teljesítményt.

A villanykályhák igen nagy teljesítményűek a háztartás többi elektromos berendezéséhez viszonyítva, ezért megvásárlásuk előtt tanácsos tájékoztatást kérni egy regisztrált villanyszerelőtől vagy áramszolgáltatónktól a bekapcsolás lehetőségéről.

Ajánló