A Kertner Kertészet gondját viseli kertjének

Még a legszebb, legnagyobb műgonddal megépített kertek is elveszítik szépségüket és stílusukat, ha nem kapnak rendszeres törődést.

A kertfenntartási, kert karbantartási munkálatokra legalább olyan gyakran van szükség, mint bármilyen más, otthoni teendőre. Azért sem érdemes elhanyagolni a kert karbantartását, mert egy rossz állapotú kertet ismét formába hozni jóval költségesebb, mint a rendszeres kertfenntartás, ráadásul egy elhanyagolt kert tulajdonképpen funkcióját is veszíti, mivel többé nem lesz otthonunk éke.

Amennyiben Önnek nincs ideje, vagy épp kedve kertjével rendszeresen törődni, fontos tudnia, hogy a Kertner Kertészet tevékenységi körébe nem csak a kertek építése, de a kert karbantartás Siófok területén és környékén is beletartozik.

Kertner kert karbantertás

Szolgáltatási területünk természetesen nem korlátozódik Siófokra, mozgásterünk Balatonalmáditól egészen Balatonboglárig terjed.

A kertfenntartási munkák évszakról évszakra, és hónapról hónapra változnak; márciusban a leggyakoribb munka a gyepszellőztetés, permetezés, műtrágyázás és metszés. Áprilisban leginkább a sövények és bokrok rendszeres metszése, fűnyírás és gyomlálás van terítéken. Az őszig tartó időszakban a lombelszállítás és vegyszerezés a jellemző, továbbá a metszésre, a növényvédelemre és pázsitgondozásra egész évben kiemelt figyelmet kell fordítani.

A Kertner Kertészet egyik alapelve a kulturált munkavégzés, tehát nem zavarjuk fel a környék nyugalmát például hajnali fűnyírással; továbbá gépesített eszközeink korszerűek és rendkívül halkak. Számíthat ránk továbbá kisebb lakatosmunkák és javítások esetén is, mint például vakolatjavítás.