Hatékony takarítás kevesebb energiabefektetéssel

Szabaduljon meg a szőnyegen vagy a kanapén éktelenkedő folttól, amit már százszor próbált mindenféle tisztítószerrel kidörzsölni!A megoldást egy profi kárpittisztítógép jelentheti. Persze egy ilyen eszköz megvásárlása nem kis beruházás lenne egy átlagos családnak, és valójában felesleges is, hiszen nincs minden nap használva.

A budapesti Richárd takarítógép kölcsönző lehetővé teszi, hogy olcsón, akár egy-egy napra bérelhessen ipari kárpittisztítógépet.

A hagyományos porszívóval szemben a takarítógép egy speciális fejen keresztül mélyen a textilszálak közé spricceli a tisztítószeres vizet, ezzel párhuzamosan a fej másik része már fel is szívja azt, a feloldott szennyeződéssel együtt. A koszos vizet külön tartályba gyűjti. Kiválóan alkalmas padlószőnyegek, ülőgarnitúrák, kárpitozott bútorok, ágymatracok és autóbelsők mélytisztítására is.

A takarítás időtartama jelentősen lerövidül egy ilyen gép segítségével, ráadásul a száradási idő is alig pár óra.

A gép használata után friss, tiszta, illatos levegő lengi be otthonát, a tiszta környezettel együtt ez pozitív energiával tölti fel az ott élőket. Mivel a szőnyegtisztítógép fertőtlenít, így kimondottan ajánljuk olyan háztartásoknak, ahol kisgyermek, allergiás személy vagy háziállat él. A gép segít megszabadulni az állatszőrtől, a textilekben lakozó poratkáktól, azok ürülékétől és a kellemetlen szagoktól is – például a dohányfüsttől. Aki porallergiás, annak észrevehetően csökkennek a kínzó tünetei. Hívja a takarítógép kölcsönzőt és foglaljon időpontot a készülékre!

A megbeszéltek szerint mi házhoz is szállítjuk, majd a munka végeztével vissza is visszük a gépet.

Ajánló