Helikobakter is lehet a gyomorfájdalom oka

A gyomorfájdalom rendkívül gyakori jelenség, szinte mindenki megtapasztalhatta már, és sajnos számos különböző oka lehet, viszont általában nem a gyomor szervi megbetegedése váltja ki.

A gyomorfájdalom hátterében igen gyakran a Helicobacter pylori fertőzés (H.pylori) áll. Jelenleg ez az egyik leggyakoribb fertőzésnek számít a fogszuvasodás mellett. A Helicobacter gyulladással jár, és számos kutatás szerint hosszabb távon növelheti a gyomorrák kialakulásának kockázatát is. A fertőzés korai tünetei viszonylag enyhék, sokan nem is törődnek velük. Ezek például a rossz emésztés, puffadás, kellemetlen szájszag és falánkság. Később a tünetek komolyabbak lesznek, ilyenkor már jellemző a gyomorfájdalom és a feszítő érzés mellett a gyomorsav visszaáramlása a gyomorból a nyelőcsőbe is.

A híoszi masticha képes a Helicobacter okozta panaszok természetes kezelésére.

Laboratóriumi vizsgálatok szerint kiemelkedő hatékonysággal rendelkezik a baktériumok felszámolásában. A híoszi masticha egy Pistacia Lentiscus nevű fa gyantája, ami az Égei-tengeren található Híosz szigetének déli részén terem. A piacon található készítmények közül a Masticha Active tartalmazza a legtöbb híoszi mastichat. Hatékonyságát tovább növeli, hogy probiotikumokat is tartalmaz. Már egyetlen hét használat után jelentős javulás tapasztalható, ám a baktérium igen makacs, ezért érdemes a Masticha Active szedését huzamosabb ideig folytatni.

A Masticha Active nem csupán a helicobacteres fertőzés ellen hatékony; számos betegségre jelent gyógyírt. Ezek egyike a gyomorfekély. Ez egy olyan gyulladásos betegség, ami a gyomrot, a nyombelet vagy a nyelőcsövet érinti, és komoly veszélyeket rejt magában. AMasticha Active gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása miatt már két-három hét után képes lehet meggyógyítani a gyomorfekélyt.

A hasmenés szintén olyan probléma, amivel előbb-utóbb mindenki találkozik, és számtalan oka lehet. Azonban a Masticha Active tartalmaz egy rendkívül ritka probiutikomot is, a Saccharomyces boulardiit is, ami jelentős mértékben csökkenti a hasmenés időtartamát és súlyosságát.

Rendelje meg Ön is híoszi masticha-tartalmú termékeinket, és szabaduljon meg a gyomorfájdalom okozta kellemetlenségektől hamarabb, mint gondolná!

Ajánló