Költöztetés Budapesten, vidéken és bárhol

Költözés előtt áll, és nem tudja, kihez forduljon? A Servitius Transport áll rendelkezésére! Költöztetés Budapesten, vidéken és bárhol Európa-szerte. Amennyiben a költöztetés Budapest területén történik, nem számolunk fel kilométerdíjat.

A költöztetés Budapest összes szakaszában segítségére leszünk, a kipakolástól kezdve a végső takarításig,

munkatársaink igazi tapasztalt szakemberek, így kiemelten értékes vagy törékeny bútorait is a lehető legnagyobb nyugalommal ránk bízhatja. Amennyiben ellátogat honlapunkra, tájékozódásképpen korábbi ügyfeleink véleményeit is elolvashatja szolgáltatásainkról, továbbá egyéb információkat is megtalál cégünkről.

 

költöztetés Budapest

 

Rendkívül nagy súlyú vagy méretű tárgyak, például széfek vagy zongorák elszállítása sem jelent számunkra gondot, könnyedén megoldjuk a bútorok ablakon vagy erkélyen át történő beemelését is. Azonban nem kizárólag szolgáltatásaink minősége miatt érdemes minket választania: a konkurens cégek döntő többségétől eltérően díjszabásunk nem óradíjon, hanem percdíjon alapul.

Hogy ez Önnek miért jó?

Nem csupán könnyebben átlátható, de gazdaságosabb, és véleményünk szerint igazságosabb módszer is. Például ha egy költözés 70 percet vesz igénybe, Önnek csak 70 percet kell kifizetnie, ellentétben az óradíjas megoldással, ahol két teljes órát, vagyis 120 percet számolnak fel. Ne feledje hát: ha megbízható költöztető cégre van szüksége, Servitius Transport!

Teljeskörű költöztetés Budapest kül- és belterületén akár azonnal?

A Servitius Transport számára nem gond! Ha kapacitásunk engedi, akár már néhány órán belül meg tudjuk kezdeni a költöztetést. Többéves statisztikánkból kimutatható, hogy a költözést a legtöbben a hétvégi napokra ütemezik, közülük is kiemelkedik a szombat, ami gyakran hetekkel előre foglalt. Érdemes ezt figyelembe venni, mikor a munkálatokat tervezi.

Lakossági és vállalati ügyfelek számára is elérhetők vagyunk, vállaljuk lakások, családi házak, üzlethelyiségek, akár komplett irodaházak költöztetését is. Vidéken és Európa szerte is szállítunk, de ha a költöztetés Budapest területén zajlik, Önnek nem kell kilométerdíjat fizetni.

Díjazásunk egyedi a piacon, ugyanis mi óradíj helyett percdíjat használunk.

Ez a számítási módszer sokkal átláthatóbb és gazdaságosabb. Gondolja csak át: nem kell minden megkezdett órát kifizetnie, tehát ha például 1 óra 10 percig tart a munka, nem 120 percet fizet ki, hanem 70-et. A költözéshez kérésre biztosítunk csomagolóanyagot, sőt akár a csomagolást, pakolást is átvállaljuk az ügyfél igényei szerint.

Vállalati és szervezeti ügyfeleinknek szívesen adunk fix, egyedi árajánlatot, figyelembe véve a költöztetés körülményeit és a feladat nagyságát. Ha költöztetés Budapest, akkor Servitius Transport!

Ajánló