Természetes hatású lófarok néhány perc alatt

Nem kell a szép lófarokról lemondanod, csak mert a hajad például még túl rövid, túl göndör vagy egyszerűen csak túl rendetlen, és nem tudod rendesen összefogni: az Oxy póthaj copf segítségével akár már holnap csinos lófarkad lehet, nem kell heteket vagy hónapokat várnod, mire megnő a hajad.

Egy elegáns póthaj copffal épp úgy ragyoghatsz a mindennapokban a munkahelyeden vagy az iskolában, mint egy randin, kiránduláson vagy hétvégi bulin.

Az Oxy póthaj copf használata rendkívül könnyű és egyszerű, így saját magadnak is nagyon könnyen fel tudod tenni, csupán pár perc az egész. A csatot teljes mértékben takarja a haj, ennek köszönhetően egyáltalán nem látszik, és senkinek sem tűnik fel ez a szépségtrükk. A polimer-bevonatú, kiváló minőségű csatnak hála a hajad egyáltalán nem károsodik a copf viselésekor, nem kell elszenvedned a hajfelvarrás negatív hatásait, illetve nincs ragasztó sem, ami károsíthatná a hajad.

Olyan természetes és szép színek közül választhatsz, mint a világosszőke, hamvas barna, gesztenyebarna, csokoládé barna, sötét barna, kávébarna, természetes fekete vagy koromfekete.

Minden nálunk kapható póthaj copf 100% kezeletlen, remek minőségű emberi hajból készült, a különleges előállítási módszernek hála a szálak egyenletes hosszúságúak, nem csomósodnak és hullanak.

Az Oxy termékei korántsem mesterkélt hatásúak, így nem kell attól tartanod, hogy használatukkal beállnál a műnők sorába; viseld az igazi hajadhoz tökéletesen illeszkedő copfot magabiztosan bármilyen alkalomkor!