Tisztaság fél egészség

Amennyiben Ön túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy otthonában rendszeresen nagytakarításon, vagy csupán szabadidejét értékesebben szeretné eltölteni, a Korrekt Takarítás csapata felbecsülhetetlen segítsége lesz.

Összeszokott, professzionális csapat vagyunk, kizárólag a legmegbízhatóbb, tapasztalt takarítókkal dolgozunk. Ha ez segíti a kezdeti bizalom kialakulását, akár erkölcsi bizonyítvánnyal is szolgálunk. Otthona nem csupán ragyogni fog a tisztaságtól, de a mindenütt ott lappangó baktériumok eltüntetéséről is profi módon gondoskodunk – nem hiába tartja a mondás: a tisztaság fél egészség. Lakása, családi háza rendszeres takarítás mellett természetesen rendelhető tőlünk alkalmi takarítás is, ami igazán jól jön például lakásfelújítás vagy valamilyen összejövetel, rendezvény vagy házibuli után. Nem csupán háza takarítását, hanem kertje, udvara gondozását is ránk bízhatja.

A ház körüli munkákat is elvégezzük, mint például a sövénynyírás, sepregetés vagy fűnyírás.

Kívánságára kültéri burkolatait is megtisztítjuk nagynyomású ipari gépekkel, aminek köszönhetően újként fognak ragyogni. Irodája takarításában is számíthat ránk, de garázsa is ragyogni fog, ha minket hív. Kérjen tőlünk ajánlatot, amit követően pontosíthatunk ingatlanja felmérése után, mindezt ingyenesen!

Ajánló