Szigorúan ellenőrzött tápszerek széles választéka

Az újszülöttek táplálására közismerten az anyatej a lehető legjobb, azonban sajnos előfordulhat a legnagyobb igyekezet ellenére is, hogy az nem lesz elég a csecsemő számára.

Ilyenkor a legjobb alternatívát a tápszer jelenti. A tápszertől még ma is sokan ódzkodnak, hiszen sokan emlékeznek rá, hogy a régi tápszerek többsége túl édes és puffasztó volt.

Azonban tudni kell, hogy a mai, modern tápszerek összetétele már a lehető legjobban hasonlít az anyatej összetételére, és kifejezetten az újszülöttek igényeinek megfelelően készülnek.

A tápszerek többsége ma tehén- vagy kecsketej alapú, és számos esetben olyan adalékanyagokat is tartalmaznak, amik a babák számára kifejezetten előnyösek; ilyenek például a vitaminok, vas, kalcium, probiotikum és bizonyos aminosavak.

Online gyógyszertárunkban megtalálható a tápszerek széles választéka is a vény nélkül kapható gyógyszerek, homeopátiás szerek és gyógyászati segédeszközök mellett.

A tápszereket igen szigorú ellenőrzéseknek vetik elő, hogy csakis a legjobb kerülhessen kereskedelmi forgalomba. A Magyarországon kapható legtöbb tápszer Nyugat-Európából származik, illetve ott található a gyáruk központja.

A Gyógyline minőségi, tápláló tejpépeket és vitaminos junior gyermekitalokat is kínál.
Az megrendelt termékeket futár szállítja ki otthonába, de akár átvehetőek MOL ponton, Coop ponton, Posta ponton vagy Posta csomag automatából is. Törzsvásárlóink hogy az állandó akciók mellett további kedvezményekhez jutnak, legyen Ön is törzsvásárlónk!

Ajánló