A Bar-Graphban garantáltan nem fog csalódni

Amikor multinacionális vállalatoknál az évek során már elegendő tapasztalatra tettünk szert, megalapítottuk a Bar-Graph Kft-t, hogy az ott szerzett tudásra alapozva rendkívül magas szintű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára a biztonságtechnika és az áruvédelem területén.

Ennek immár több, mint egy évtizede, és ennek köszönhetően ma már nem csupán Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is ismerik, sőt, elismerik munkásságunk.

Szaktudásunknak és tapasztalatunknak hála professzionális technical support, vagyis műszaki távsegítség nyújtása is tevékenységi körünk része. Emellett szerviz terén is számíthat ránk természetesen.

A biztonságtechnika gyorsan változó, dinamikus szakterület, ezért a biztonságtechnikai szakemberek következő generációjának képzését szívügyünknek tekintjük. Épp ezért szakoktatással is foglalkozunk a biztonságtechnikai eszközök, a professzionális áruvédelmi megoldások, a szerviz és technical support mellett.

Az általunk forgalmazott termékek kifogástalan minőségét garantálni tudjuk, mivel mindegyiket tesztelésnek vetjük alá, hogy valóban biztosak lehessünk kínálatunk magas színvonalában.

Mivel a tolvajok hajlamosak kifigyelni a biztonsági kamerák holtterét, érdemes a védett terület minden olyan pontját megfigyelés alatt tartani, ahol bármilyen lopás történhet.

A hagyományos videó megfigyelő rendszerek mellett különleges digitális eszközöket is kínálunk, amik alkalmasak a képelemzésen és a mozgás érzékelésén alapuló térfigyelésre is. A SCOUT Automatikus térfigyelő rendszer például ilyen, de kínálatunkban megtalálhatja az 1 és 8 csatornás digitális mozgásérzékelőket is.

Mindenképp meg kell említenünk áruvédelmi kapuinkat is, amik kemény etikettel és címkével egyaránt használhatóak. Tökéletesen alkalmasak szuper- és hipermarketek, divat és sport üzletek, valamint kiskereskedelmi egységek áruinak védelmére, miközben modern, diszkrét megjelenésük a legmagasabb technológiai szinttel és remek minőséggel párosul. Természetesen a hozzájuk használható deaktivátorokat, címkéket és etiketteket is forgalmazunk. Érdemes tudni, hogy az etikettek a címkékkel ellentétben többször is felhasználhatóak.

Válassza bármelyik termékünket is, a Bar-Graphban nem fog csalódni.

You May Also Like