Minőségi körömépítő zselék Marilyntől Neked!

A 21. század divatos megjelenésnek épp olyan fontos és meghatározó elemei a szép körmök, akárcsak egy jól megválasztott ruhadarab vagy kiegészítő.

Nők milliói viselnek világszerte pompás műkörmöket, melyek hozzájárulnak az igényes külsőhöz, valamint az egyéni stílust is kifejezhetik.
Egy percig se gondoljuk azonban, hogy a körmök díszítése új keletű dolog! Az ókori Egyiptomban a fáraók körmükre hosszú, aranyozott körmöket tettek, hogy hasonlítsanak isteneikhez. I.e. 3000-ből, Kínából fennmaradt feljegyzésekben pedig arról olvashatunk, hogy méhviaszból, tojásfehérjéből, zselatinból és arabmézgafa nedvéből készítettek körömfestéket.

Magyarországon az 1980-as években kezdett hódítani a műköröm.

Mint ahogy a modern érában világszerte, úgy hazánkban is a leggyakoribb anyagok a körömépítésben a porcelán és a zselé. Alapvető különbség a kettő között, hogy a porcelán levegőn köt, a zselé pedig fényre. Korábban a porcelánt használták, ez a legrégebbi anyag, ám egyeduralmát megtörte a monomer akrilát alapú zselé anyag.

Ma már inkább az építőzselét részesítik előnyben, mert rugalmasabb,szagtalan alapanyag, jól lehet vele dolgozni, hiszen nem köt meg a levegőn, valamint természetes hatású műköröm készíthető belőle.

Amennyiben kimagasló minőségű zselét keresel, a MarilyNails építőzselék garantáltan el fogják nyerni tetszésedet. Az átlátszó, a körömágyhosszabbító, továbbá a színes (fehér és rózsaszín) buildergel-ek különböző sűrűségben kaphatók, így biztosan megtalálod a számodra legideálisabbat.

A MarilyNails zseléi forradalmian újak és rendkívül megbízhatók.

A márka létrehozásakor célunk volt, hogy a középkategória csúcsát valósítsuk meg amellett, hogy árpolitikánk maximálisan vevőbarát legyen. A MarilyNails építőzselék UV és LED lámpában egyaránt gyorsan kötnek. UV esetén 3 perc, míg LED lámpánál 1-1,5 perc a kötési idő. Építés előtt a természetes körömlemezre ajánlott felvinni egy vékony réteg ArchiBase gélt, hogy garantáltan tökéletes legyen a tapadás.
Látogass el a MarilyNails weboldalára, ahol valamennyi termékünkről részletes leírást találhatsz és akár rendelhetsz is! Ne felejtsd jelmondatunk: „Zselék szeretettel – Marilyntől Neked”.

You May Also Like