Az irodaköltöztetés is tevékenységi körünk részét képezi

Költöztető cégünket több, mint egy évtizede, 2011-ben alapítottuk családi vállalkozásként.

Kicsiben kezdtük, alacsony létszámmal, és mindössze egyetlen teherautóval, azonban évek kemény munkájával a piac egyik ismert és meghatározó szereplőjévé váltunk. Csapatunk további elhivatott, magasan képzett, szakmáját szerető szakemberekkel bővült, és mostanra tekintélyesnek mondható járműparkkal rendelkezünk. Teherautóink és furgonjaink mindegyike kiválóan karbantartott, újszerű állapotú, és minden méretkategóriát lefednek, hogy minden fuvart az ideális járművel kezdhessünk el.

Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy költözése gördülékeny lesz, történjen a költöztetés Budapest és Székesfehérvár, vagy akár Berlin és Bécs között. A kontinens teljes területén vállalunk fuvarokat; mindig arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtsuk, méghozzá korrekt, megfizethető árakon. A berendezési tárgyak és csomagok szállítása mellett minden másban is számíthat ránk, ami a költözéshez kapcsolódik. Elvégezzük a bútorok szerelését, és akár a dobozolást is ránk bízhatja. A csomagolóanyagok beszerzésére is gondunk lesz.

Lakások, családi házak mellett üzemeket, gyártelepeket is elköltöztetünk, de az irodaköltöztetés is tevékenységi körünk részét képezi.

Az is előfordulhat, hogy kinőjük azt az irodát, amiben dolgozunk, hiszen ha folyamatosan fejlődünk, akkor egyre több kollégára van szükség, amihez bizony helyre is szükségünk van. Hiszen sokkal jobb egy nagy és szép irodában dolgozni, ahol mindenki kényelmesen elfér, és eltudja végezni a feladatát. Persze a kezdetekben nagyon ijesztő lehet egy ekkora költözés, hiszen sok drága számítógépet és berendezést kell elvinni az új helyére.

Szolgáltatásainkat e-mailben, vagy a honlapunkon található űrlap kitöltésével rendelheti meg. Ezt követően legfeljebb egy munkanapon belül elkészítjük és elküldjük az árajánlatot. Amennyiben azt megfelelőnek találja, válaszlevélben megrendelheti a költöztetést. Sohasem dolgozunk csillagászati árakon, sőt, ha nem sürgős fuvarról van szó, áraink különösen kedvezményesek, azonban nem állítjuk, hogy mi vagyunk a piacon az abszolút legolcsóbbak. Észben kell tartani azonban, hogy a költöztetés bizalmi munka, hiszen értékeit és személyes tárgyait idegenekre bízza, ezért érdemes a cégnek utánanézni. Árulkodó jel például, ha a cég értékelései nem érhetőek el nyilvánosan.
Ránk akkor is számíthat, ha rövid határidővel költözne, bár ha lehetséges, érdemes legalább néhány héttel korábban időpontot foglalnia tőlünk.


Hasonló cikk: Nemzetközi költöztetés kedvező áron


You May Also Like