Könnyű és gyors megoldás a ragyogó otthon elérésére

Ha már neked is eleged van abból, hogy nagytakarításokkor időt és fáradtságot nem kímélve próbálod otthonod ragyogóan tisztává varázsolni, azonban mégsem lehetsz elégedett az eredménnyel?

Utálod, hogy elmegy vele az egész napod feleslegesen? Hiába takarítasz rendszeresen, mégis porallergia gyötör? Ideje változtatni. Fontos tudni, hogy a porallergiát nem a házipor, hanem a kárpitozott bútorokban vagy szőnyegek mélyén meglapuló poratkák okozzák, amik ürüléke megtapad a szálakon, majd kiszáradva, porózus állagúvá válva a levegőbe kerül.

A porszívózás remek módszer a felszíni por és kosz eltávolítására, azonban a teljes tisztaság nem érhető el vele. A kézi súrolás szintén nem éri el a szőnyegek vagy szövetek mélyén meglapuló szennyeződéseket, ráadásul még károsíthatja is a bútoraid, idő előtt kopottas külsőt kölcsönözve ezzel.

Egy profi takarítógépre van szükséged, azonban egy ilyen megvásárlása drága mulatság, ráadásul ha nem tervezel minden nap nagytakarítást tartani, nem is túl ésszerű.

A szóba jöhető legjobb megoldás a takarítógép kölcsönzés Budapest összes kerületében ingyenes házhozszállítással. Nálunk kaució sincs, ráadásul minden munkához elég egyetlen gép;  Kärcher takarítógépeink szőnyeg és kárpittisztítófejjel egyaránt rendelkeznek.

Tisztítószeres meleg vízzel mélyen tisztítja és atkátlanítja a szőnyegeket, ágymatracokat, ágybetéteket és ülőgarnitúrákat, de az autó kárpitjai is újként ragyognak. A nagy teljesítményű szívófejnek köszönhetően a száradás is csupán pár órát vesz igénybe.

A gép nem csupán tisztít, de fertőtlenít is, tehát házi kedvencek vagy kisgyerekek mellé különösen ajánlott a használata.

You May Also Like