Kárpittisztítás házilag egyetlen géppel

Rövidítse le a nagytakarítás idejét egy professzionális takarítógép segítségével. Kézi dörzsöléssel, hagyományos porszívózással képtelenség alaposan megtisztítani a kárpitozott felületeket és szőnyegeket.

Egy Kärcher ipari kárpittisztítógéppel szinte újjá varázsolhatja padlószőnyegeit, ülőgarnitúráit, ágymatracait, de még autókárpitjait is. Szabaduljon meg a portól, a foltoktól és a kellemetlen szagoktól! A nagy teljesítményű gép nemcsak tisztít, hanem fertőtlenít is, így allergiásoknak, kisgyermekes családoknak és háziállatot tartóknak kifejezetten ajánlott.

A kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest és vonzáskörzetében lehetséges, ingyen ki- és visszaszállítással, kaució nélkül.

A takarítógép használata egyszerű, hatékonysága rendkívül magas. Az adagolófejjel tisztítószeres vizet juttat a tisztítandó felületre, majd a szívófejjel eltávolítja azt a szennyeződésekkel és a porral együtt. A nagyteljesítményű szívófej miatt a száradási idő jelentősen csökkenthető. A takarítógép szinte bármilyen szennyeződést eltávolít, Önnek nem kell többé kellemetlenül éreznie magát a foltos kanapé vagy szőnyeg miatt, ha vendégeket fogad.

A Kärcher ipari kárpittisztítógéppel szinte az egész lakást kitakaríthatja, de akár a gyerekek kedvenc plüssállatai is könnyedén fertőtleníthetők. Kárpittisztítógép kölcsönzés Budapesti Gépkölcsönzőnkből olcsón és egyszerűen!

You May Also Like