Professzionális takarítás professzionális eszközzel

Mindenki azt szeretné, hogy a fárasztó nagytakarítások után otthona makulátlan tisztaságban ragyogjon, azonban sajnos a legtöbb módszerrel csupán a felszíni, szem előtt lévő koszt tűntetjük el.

Ennek egyik oka például, hogy a porszívó ugyan remekül felszívja a szőnyegek felületén található piszkot, azonban a szövetek mélyét már nem éri el a szívóhatás, ami azért problémás, mert a poratkák a szőnyegek és más kárpitozott bútorok belsejében élnek. Ezek a mikroszkopikus méretű, élősködő állatok a lehullott emberi hámsejtekkel táplálkoznak, amikből rengeteget találnak többek között szőnyegekben és ágyakban is. A poratkák a porallergia okozói is, illetve ezek kiszáradt, levegőben szálló, szabad szemmel nem látható ürüléke, ezért fontos, hogy számukat a lehető legjobban lecsökkentsük.

Erre van is néhány módszer, például az ágyneműt érdemes legalább hetente lecserélni, és minimum hatvan fokban mosni. Fontos a rendszeres szellőztetés, és a jól szellőző matrac- és ágyneműhuzat használata is. Portörléshez használjon nedves ruhát, továbbá egy csepp eukaliptuszolaj segít elűzni az atkákat.

A szőnyegeket már keményebb dió megtisztítani az élősködőktől, azonban egy professzionális szőnyegtisztítógép aranyat ér.

Egy ilyen gép mélyen tisztít, mivel a szövetek szálai közé fecskendezi a meleg, tisztítószeres vizet, majd a koszos, elhasznált vizet erős szívófejével összegyűjti egy külön tartályba. Egy ilyen szőnyegtisztítógépet viszont még használtan is arany áron mérnek, így megvásárlása nem ajánlott, ha csak nem akar napi rendszerességgel nagytakarítást tartani. A takarítógép bérlés a leginkább optimális megoldás.

A Takarítógép Rent Budapestnél ráadásul a házhozszállítás ingyenes, és kaucióval sem kell számolni. Minőségi, német Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gépeink a legmagasabb színvonalat képviselik; használatuk nem okoz semmilyen nehézséget, és ideálisak szűk helyek takarítására is. Munkatársaink a készüléket beüzemelik, majd használatát is megmutatják, hogy garantáltan minden a lehető legsimábban menjen.
A szőnyegtisztítógép kölcsönzés velünk nem csupán a legegyszerűbb, de rugalmas és olcsó is.

You May Also Like