Vízkezelési eszközök remek áron

Az Agrovíz Kezelési Kft immár öt éve foglalkozik háztartási és ipari vízkezeléssel, vízkezelési projektek kivitelezésével.

Víztechnológiai berendezéseket forgalmazunk, nagy hangsúlyt fektetve a tanácsadásra, illetve az eszközöket beszereljük, beüzemeljük, javítjuk és szervizeljük is. A legújabb vízkezelési technológiákat alkalmazzuk, szolgáltatásaink a vízkezelés teljes spektrumát lefedik.
Magyarországon a víz jellemzően igen kemény. A víz keménysége attól függ, hogy mekkora benne a kioldott ásványi anyagok koncentrációja. Ezek az ásványi anyagok a leggyakrabban, de nem kizárólag kalcium- és magnéziumsót jelentenek.

A kemény víz egyik jellemzője, hogy a különböző, vizet használó eszközökben, csövekben vízkövesedést okoz. Ez egyrészt gyakran okoz meghibásodásokat és rövidíti az eszközök élettartamát, másrészt a vízköves felületen a gombák, baktériumok is elszaporodnak, egészségügyi kockázatot jelentve. Egy ipari vízlágyító berendezés észszerű befektetés szállodák, ipari üzemek, mosodák, éttermek, kávézók, kórházak, fodrászatok vagy fogorvosi rendelők számára, de valójában mindenhol hasznos lehet, ahol szükség van a tiszta vízre.

Egy ipari vízlágyító berendezés tulajdonképpen csak méreteiben tér el azoktól, amiket lakóházakban használnak.

Gyakorlatilag nátrium ionokra cseréli a vízben található kalcium és magnézium ionokat, így lágyítva azt. Működési elvükben azonban változatosságot mutatnak, és természetesen mindnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Létezik például mágneses lerakódásgátló berendezés, ami mágneses térrel polarizálja a kalcium-magnézium ionokat úgy, hogy azok ne tudjanak a csőfalakon megtapadni, és vízkövesedést okozni. A vízvezetékre szerelt elektromos lerakódásgátló eszköz elektromos impulzusokkal töri össze a kalcium-magnézium ionokat gyakorlatilag. Meg kell említeni a vegyszeres módszert is, amikor egy foszfát alapú vegyszer (pl. polifoszfát) burkot képez a kalcium-magnézium ionok köré, ezzel lágyítva a vizet.

Az Ön számára ideális eszköz kiválasztása korántsem egyszerű feladat, azonban bátran kérje szakértő munkatársaink segítségét, ők készségesen megválaszolják minden kérdését.

Ajánló