Valódi tisztaság, erőfeszítés nélkül

A higiénikus környezet rendkívül fontos alapfeltétele az egészséges életnek, azonban az ágyak, szőnyegek, kárpitozott bútorok vagy autóbelsők fertőtlenítése speciális, professzionális eszközök nélkül rendkívül nehézkes és időigényes feladat.

A leggyakrabban csupán a felszíni portól szabadulunk meg takarításkor, mivel a szőnyegek és kárpitok mélyén található szennyeződéseket a felszíni súrolás vagy a porszívó nem éri el, ahogyan az itt található, szabadszemmel gyakorlatilag láthatatlan atkákat sem. A bútorok huzat, illetve kárpitok alatti részeit is rendkívül nehéz tisztán tartani, azonban egy profi takarítógép segítségével gyorsan és könnyen tisztává varázsolhatjuk otthonunkat. Egy ilyen eszköz nagyon hasznos, azonban ennek megfelelően az ára is ehhez igazodik, és még használtan is százezrekbe kerül, a szervizköltségekről nem is beszélve.

Szerencsére vannak a vásárlásnál észszerűbb és gazdaságosabb alternatívák is; ilyen a kárpittisztító gép bérlés. Cégünktől többek között Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gépeket lehet kölcsönözni, ami igazán alapos mélytisztítást végez, legyen szó akár szőnyegekről, kárpitokról, ágymatracokról vagy akár autók belteréről. A géphez egyaránt adunk kárpittisztító és szőnyegtisztító fejet is, emiatt egyetlen eszközt használhat bármilyen felületen. A szőnyegtisztítóval megtisztított szőnyegek ráadásul gyorsan is száradnak, mivel a gép erős szívófejével egy külön tartályba gyűjti össze az elhasznált, tisztítószeres víz legnagyobb részét, amit előzőleg a szálak közé fecskendezett.

Velünk a bérlés nem csak gazdaságos, de kényelmes is, ráadásul a takarítógép kölcsönzés Budapest területén ingyenes házhozszállítással történik, de nálunk kauciót sem kell fizetni. Hívása után munkatársaink elviszik Önhöz a takarítógépet, beüzemelik, majd érte is mennek, tehát Önnek egyetlen lépést sem kell tennie. A kárpittisztító használata igen egyszerű, ezért egyáltalán nem számít, ha nincs semmilyen tapasztalata hasonló eszközökkel, azonban munkatársaink kérésére természetesen bemutatják a gép szakszerű használatát a kiszállítás után.