A nemzetközi költöztetés veteránjai

Amikor egy másik országba költözünk, azt akár egy teljesen új élet kezdetének is tekinthetjük.

Ez minden szempontból megterhelő és rendkívül stresszes. Ilyenkor az utolsó dolog, amire szükségünk van, az a bútoraink és csomagjaink épségben történő megérkezése miatti aggódás. Amennyiben nem körültekintően választ költöztetőket, valóban joggal aggódhat az ingóságai épségéért, ugyanis rengeteg a nem kellően felkészült és professzionális költöztető a piacon. Gyakori jellemzőjük a gyanúsan alacsony ár, és a régi, épp hogy működő teherautó.

Ezzel szemben a Visszük.hu a nemzetközi költöztetés valódi veteránja! Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapja, és minden egyes bútorára és csomagjára úgy fogunk vigyázni, mintha az a sajátunk lenne, így garantáltan egy karcolás sem esik rajtuk. Munkatársainkról elmondható, hogy tapasztalt, elhivatott szakemberek, míg teherautóink mindegyike új, gondosan karbantartott darab.

Mi semmit sem titkolunk, weboldalunkon megtekintheti referenciáinkat és eddigi ügyfeleink értékeléseit is.

Elismerjük, hogy vannak a piacon nálunk olcsóbb költöztetők is, azonban ár-érték arányban rendkívül nehéz velünk felvenni a harcot. Már cégünk alapítása óta törekszünk arra, hogy a költöztetés árak megfizethetőek és korrektek legyenek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, amikre csak fizetéskor derül fény, sőt, még hétvégi felárat sem számítunk fel.

Amikor azt mondjuk, hogy Európában bárhová elköltöztetjük, nem a levegőbe beszélünk. A kontinens bármelyik városába elköltöztetjük bárhonnan; igen, akár egyik idegen országból a másikba is. Természetesen egy ilyen költözés rengeteg szervezéssel és papírmunkával jár, ezért érdemes minél előbb felvennie velünk a kapcsolatot; akár egy hónappal is az út előtt. A leggyakoribb úticéljaink Németország, Ausztria, Belgium, Franciaország, Olaszország, Svájc és Hollandia, azonban időnként Kelet-Európa országaiba is vannak fuvarjaink.

Lakások költöztetése mellett hatalmas tapasztalattal rendelkezünk irodák külföldre történő költöztetésében is. Emellett dolgoztunk már a külügyminisztériumnak és nagykövetségeknek is. Bízzon meg Ön is szakértelmünkben!

You May Also Like