Kemencében sült, ízletes pizzák Zamárdiban

Nem csak a nyári szezonban ehetsz jó pizzát a Balatonon! A Pizza Zamárdi gyors kiszállítással egész évben eljuttatja hozzád a friss, forró, ínycsiklandó pizzát, amit választottál.

A pizzáról mindenkinek Olaszország jut eszébe, hiszen itt terjedt el igazán. A pizza őse viszont már az ókorban megszületett, ugyanis a görögök és egyiptomiak is készítettek hasonló lapos kenyereket, melyekre olívaolajat és fűszereket tettek. A lapos étel az évszázadok alatt bejárta a világot és ki-ki a saját ízvilága szerint formálta. A modern, ma ismert pizza viszont valóban olasz „találmány”, Nápolyból indult hódító útjára. Kutatások szerint csak Amerikában másodpercenként 350 szelet pizzát fogyasztanak el! Ez hihetetlen szám, a világméretű pizzafogyasztást pedig szintelehetetlen megsaccolni. Tulajdonképpen nincs is olyan része a Földnek, ahol ne ismernék a pizza szót.

De miért szeretjük ennyire a pizzát? Talán mert egyszerű, de nagyszerű!Hamar elkészül, a feltétek a végtelenségig variálhatók, az ízek harmóniája pedig igazi kulináris élményt ad. A hagyományos pizzák mellett ma már valódi különlegességekkel is találkozunk a hazai pizzériák kínálatában is. Nincs ez másként a Pizza Zamárdi étlapján sem, ahol helyet kaptak olyan feltétek is, mint a padlizsánkrém, grillezett cukkini, pulledpork, parmezános csirkemell csíkok, illetve ízletessajtkülönlegességek.

Zamárdi pizzériánk több mint 30 féle íz-összeállítással vár, de kérhetsz plusz feltétet is, vagy megváltoztathatod a pizza alapjátparadicsomosról tejfölösre.

Kínálatunkban mindenki talál az ízlésének megfelelő pizzát; csípőset, ananászost, vegetáriánust, tenger gyümölcseivel megpakoltat, csupa sajtost, könnyebb vagy kiadósabb pizzát. Étlapunkon normál és prémium pizzák is szerepelnek, melyek közül bátran kóstolgathatsz. Találd meg a kedvenced a Pizza Zamárditól! Ha nem szereted a normál vastagságú tésztát, lehetőséged van vékony tésztával is rendelni bármely pizzát az étlapunkról. Pizzáinkat fatüzelésű kemencében sütjük, hogy igazán autentikus ízélményt nyújthassunk éhes ügyfeleink számára.

You May Also Like