Olcsó autóbérlés Budapesten

A mindennapokban a tömegközlekedés megfelelő lehet eljutni A pontból B-be, azonban vannak alkalmak, amikor egy autó szinte pótolhatatlan, vagy legalább összehasonlíthatatlanul praktikusabb vagy olcsóbb választás.

Ilyenek például a családi utazások, kirándulások vagy nyaralások. Viszont egy saját autó fenntartása komoly kiadás, amik jelentős részét akkor is fizetned kell, ha egy métert sem teszel meg vele, a váratlan, drága javításokról és a kopóalkatrészek cseréjéről nem is beszélve.

Tehát ha csak viszonylag ritkán van szükséged autóra, akkor az autóbérlés olcsón Budapesten remek alternatívát jelent a vásárlás nélkül. Az autóbérlés olcsón Budapesten akkor is jó ötlet, ha van saját autód, de az éppen szervizben van, és szükséged lenne rá például egy fontos üzleti út miatt.

Ha megbízható autókölcsönző céget keresel, az ACE Rent személyében megtaláltad! Immár közel két évtizede vagyunk a piacon; ez idő alatt rengeteg tapasztalatra tettünk szert. Autóink kifogástalan műszaki állapotban vannak, és természetesen gondosan takarítjuk mindet.

Gépparkunk változatos, így minden igényt kielégíthetünk. Például kisautóink ideálisak városi használatra, mivel könnyű velük a parkolás, és sokszor elférnek ott is, ahol a nagyobb autók már nem.

Fogyasztásuk is kiváló, ráadásul a mai kisautó kategóriába tartozó autók már nem is annyira kicsik, ugyanis nagyjából akkorák, mint a középkategóriás autók voltak egy-másfél évtizede, ennek köszönhetően már elég kényelmesek akár hosszabb utakra is.

Középkategóriás autóinkat akkor ajánljuk, ha több csomaggal vagy utassal utaznál, például családi egy nyaralásra. A szedánok, azaz lépcsőshátú autók leginkább szembetűnő tulajdonsága az elegancia, ezért az üzletemberek kedvencei. A legtöbb cégautó is hagyományosan szedán, emellett csomagterük is tekintélyt parancsoló méretű. Ha az automataváltós autókat kedveled, kölcsönzéskor sem kell kézi váltóval vesződnöd, ugyanis ilyen autókat is kínálunk.

Nálunk az autóbérlés ár/érték aránya a legjobbak között van; az autóbérlés olcsón Budapesten annál kedvezőbb áron történik, minél hosszabb időre történik. Nálunk nincs sem kaució, sem rejtett költségek!