Olcsó, minőségi költöztetés az egész országban

Amennyiben épp költözés előtt állsz, talán már megfordult a fejedben, hogy magad szereled szét bútoraid, majd több fordulóval, de elszállítod saját járművel a bútoraid és csomagjaid új otthonodba.

Erről lebeszélnénk, és nem csak azért, mert ha nagyobb távolságról van szó, a több forduló miatt drága mulatságról van szó. A nagyobb gond az, hogy például a nehéz bútorok cipelése – különösen lépcsőkön – nagy gyakorlatot és felkészültséget igényel, különben nagyon könnyen veszélyessé válhat; mind a bútorokra, mind az azokat cipelőkre. Ezen felül komoly időbe és energiába is kerül.
Észszerűbb megoldás, ha inkább olyakat keresel, akiknek a költöztetés a hivatása.

A Bauer Teher éppen ilyen; immár több, mint harminc éve vállaljuk költözések teljes lebonyolítását.

Legyen szó akár nehéz szekrénysorokról, törékeny apróságokról vagy értékes hangszerekről, biztos lehetsz benne, hogy tökéletes épségben érkezik meg új helyére. Garantáljuk, hogy régi, foltos és kopott, de szeretett foteledre is pont úgy vigyázunk, mint a drága elektronikai cikkekre.
A költöztetés természetesen nem „csupán” ingóságok egyik helyről a másikra történő fuvarozása. A költözés fontos része a csomagolás is, amit mindenképpen érdemes már a költözés napja előtt elvégezni, különösen, ha sok csomagról van szó. A Bauer Teherre abban az esetben is számíthatsz, ha egyedül kívánsz csomagolni. Nem kell dobozok, fóliák és ragasztók után különböző boltokba rohangálnod, hiszen mi minden kívánt eszközt kiviszünk számodra, akár már a költözés előtt két héttel.

Ezzel szemben a csomagolás lebonyolítását akár teljes mértékben ránk is bízhatod. Ebben az esetben semmi dolgod nincs, hiszen mi becsomagoljuk teljes lakásod, szétszereljük a bútorokat, mindent elszállítunk új otthonodba, majd ott kicsomagoljuk, és kívánságod szerint be is rendezzük azt.
Természetesen kérhető részleges csomagolás is, amikor a csomagolási és az előkészítési munkák egy részét te végzed el, a másik részét pedig mi, az irányításod alatt. Például kérheted, hogy csak a könyveid csomagoljuk, vagy hogy csak a konyhában található holmikat.

Mi mindig dolgozunk, azonban ha igénybe kívánod venni szolgáltatásaink, ajánlott legalább néhány nappal korábban megkeresned minket, ugyanis a népszerű, hétvégi és hónap végi időpontokat általában előre lefoglalják.

Ajánló