A legjobb last minute tengerparti utazások

Csomagolj és vidd el a családod egy fantasztikus last minute utazásra!

Az Invia.hu a legjobb utazási irodák last minute utazás választékát szedte egy csokorba. Az ajánlatokat könnyedén összehasonlíthatja, nem kell weboldalak, katalógusok tucatjait egyenként átböngésznie a feltételek, szolgáltatások és árak miatt.

Teljeskörű tájékoztatás, korrekt ügyintézés, semmi apró betű. Az Invia sokéves tapasztalata és évi többezer elégedett ügyfele mindezekre a garancia. Portálunk csakis megbízható, megfelelően biztosított és ellenőrzött irodák last minute utazásait kínálja.

Ha egy csodás, tengerparti helyre vágytok, ami mégsem drága, Törökország ideális úti cél lehet – akár gyerekkel is. A tengerparti városok közül Side nyugodt hangulatával, hosszú partszakaszával és ókori látnivalóival tökéletes választás egy családi nyaraláshoz. Szintén gyermekbarát nyaralási célpont lehet Rodosz, Görögország egyedülálló szigete.

A mesebeli azúrkék víz, és a kellemes, bájos kisvárosok rengeteg látnivalót tartogatnak. Ha kicsit közelebb szeretnétek utazni, Horvátország is felejthetetlen élményeket és látnivalókat kínál. Szomszédunk ugyanis gyönyörű szigetekkel tarkított tengerpartokban és erdős, vadregényes nemzeti parkokban egyaránt gazdag. Bármilyen úticélt is választasz, az Invia.hu last minute utazásai közt megtalálod a legjobb ajánlatot!

Ajánló