Fedezze fel a magyar tengert!

Számos város van a Balaton partján, ami remek választás lehet a kikapcsolódásra a nyári főszezonban, azonban Balatonfüred egyebek mellett azért is különleges, mert nem csak ilyenkor, hanem egész évben pezseg itt az élet.

Vagyis nem csak strandolni érdemes itt, hanem igazi élmény lehet idelátogatni bármelyik évszakban a kulturális programok és más kikapcsolódási lehetőségek miatt is. Az egyik leghíresebb balatonfüredi rendezvény a hagyományosan július 26-án megrendezésre kerülő Anna-bál.

A híres Tagore sétány nem csupán akkor kihagyhatatlan látnivaló, ha valaki hajóval érkezik a városba. A gyalogút vitathatatlanul a Balaton-part egyik ékessége. Itt sétálgatva a panoráma lenyűgöző, emellett hangulatos bárok, éttermek és szuvenírboltok váltják egymást.

A Koloska-völgyi Vadaspark és a Tamás-hegy ideális helyszín túrázásra, és az Extrém Kalandpark is remek választás lehet az aktív pihenésre vágyók számára. Amennyiben nem kedveli a hoteleket, és inkább egy otthonos, kényelmes apartman Balatonfüred területén az, amit keres, akkor a figyelmébe ajánljuk a Pe-Ki Lux Apartmant. Bár a szállás nem közvetlenül a Balaton partján fekszik, a híres görög falu, benne az Annagora Aquaparkkal és a Füred Kemping is csupán pár percnyi sétára található. A szállás Balatonfüred egyik új építésű ingatlanának második emeletén van, kellemes és modern környezetben. Még lépcsőzni sem muszáj, mivel az épület rendelkezik lifttel is.

Amennyiben valaki biciklivel érkezik, kerékpárját van lehetősége az ajtó előtt tárolni, illetve bicikliút is van a közelben. Az autósokat ingyenes, zárt parkoló várja. A kényelmes szoba tökéletes kiindulópont a város felfedezésére, a remek Boxspring ágy pedig garantálja a pihentető alvást. A konyhasarokban akár a főzés lehetősége is adott, a korlátlan Wi-Fi, laptop, HBO GO szolgáltatás, könyvek és magazinok pedig gondoskodnak arról, hogy a szálláson töltött idő se legyen unalmas.
Ha a Balaton-parton pihenné ki fáradalmait, válassza Balatonfüredet, és válassza a Pe-Ki Lux Apartmant!