Fektessen ingatlanba és szerezzen azonnali tulajdonjogot

Sokan szeretnének belevágni valamilyen befektetésbe a magas profit reményében. Ilyenkor mérlegelni kell, hogy mennyit és mibe szeretnének befektetni, hosszú- vagy rövidtávon, milyen kockázatokkal jár a befektetés, mekkora hozamra számíthatunk.

A befektetés lehet pénzügyi (részvények, kötvények vásárlása) vagy reálbefektetés, amikor valamilyen értékálló tárgyba tesszük a vagyonunkat.
A befektetési célú ingatlanokkal szemben eddig az volt a legnagyobb ellenérv, hogy a befektetés nem likvid.

A Four Generations Property SE viszont olyan lehetőséget kínál, amely biztosítja a 80%-os likviditást. Olyan konstrukciót dolgoztunk ki, melyben Önnek csak a tőke 20%-át kell első körben kifizetnie, ezzel azonnal 1/1-es tulajdonosa lesz a választott ingatlannak. Az ügyintézést természetesen teljeskörűen vállaljuk, beleértve az ügyvédi és földhivatali ügyeket is. Ezt követően Önnek csupán a havi fix járadékokat kell fizetnie, mely az ingatlan értékétől függ. Használja honlapunkon található kalkulátorunkat, mellyel már rögtön meg is tudhatja a várható havi járadék összegét. Fontos megjegyezni, hogy ezt az összeget nem terheli semmilyen extra költség vagy járulék.

A Four Generations Property által kínált befektetések igénybevételi feltételei könnyen teljesíthetők, ráadásul magas profitot biztosítanak.

Az ingatlan ugyanis akár ötször többet is érhet az egyösszegben elhelyezett tőkénél.
Az ilyen jellegű ingatlan befektetés szinte teljesen kockázatmentes, ami a pénzügyi befektetésekről nem mondható el. Egy ingatlan sokkal kevésbé van kitéve az inflációnak és árfolyam ingadozásnak, gazdasági válságoknak.

A Four Generations Property szolgáltatásai kiterjednek az ingatlan kezelésére is.

Ez különösen akkor fontos, ha nem csupán egy ingatlanba, hanem egy portfóliót kíván kiépíteni. Kijelölünk Önnek egy személyes ingatlankezelőt, aki közvetlen kapocs Ön és a bérlők/lakók között. Fő feladata a kommunikáción kívül az ingatlannal, annak karbantartásával, pénzügyi teljesítésekkel kapcsolatos ügyintézés.

Forduljon szakértő csoportunkhoz és mi segítünk kockázat nélkül elérni Önnek a kívánt magas profitot!

Ajánló