Brigifotó – esküvői fotós, családi fotózás

Amikor összejön a család, hogy közösen megünnepeljetek egy születésnapot vagy eljegyzést, ugye mennyire jó lenne, ha mindenki rajta lenne a családi fotón? Pedig ennek nincs semmi akadálya, csak kell hívni egy profi fotóst, aki elkészíti a gyönyörű ünnepi képeket.

Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek Jánosi Brigit, aki nagyon szeret embereket, portrékat, arcokat fotózni, megörökíteni a pillanat varázsát, a pillantásokat és az arcokon tükröződő érzelmeket. Mivel 5 évig Londonban dolgozott – ott kezdett el komolyan fényképezést tanulni -, így folyékonyan beszél angolul és külföldön is szívesen vállal esküvői fotózást.

Egy férfi és egy nő szerelmének a beteljesülésének, vagyis az esküvőjük napja mindenki életében olyan örömteli nap, ami örök emlék marad. Gyönyörű menyasszonyi ruha, virágcsokor, koszorús lányok, limuzin, hintó, templom, pap, rokonok és barátok előtt mondani ki a boldogító igent: mindez valóban egy életre szóló élmény, amelyet megörökíteni nagy öröm és még nagyobb felelősség. Mivel biztosan a kedves olvasó is a legjobb esküvői fotóst és a legkedvezőbb ajánlatot keresi, ezért ajánlom figyelmükbe a Brigifotó honlapját, valamint a Facebook oldalát, ahol megtekinthetők az eddigi esküvői és egyéb fotói.

 

Brigifotó logó

Nem csak hatalmas felelősség, hanem öröm is, amikor a fotós a kreatív és művészi esküvői fotóin megörökíti a lakodalmas előkészületeket,

a kikérő, a szertartás(ok) és az est fénypontja, a lakodalom emlékezetes pillanatait. A nagy nap forgatókönyvének összeállításakor nagyon fontos, hogy legalább két órát tervezzenek a kreatív fotózásra, mert ennyi idő kell, hogy valóban impozáns esküvői fotók készüljenek az ifjú párról. Amennyiben a weboldalán, vagy a Facebook oldalán található képek, fotók és az esküvői képekből készített video slide-ok elnyerték a tetszésüket, több, különböző esküvői fotós csomag közül választhatják ki az Önöknek leginkább megfelelőt.

Alap csomag: 4 óra, amely tartalmazza a szertartás(ok) fotózását és a kreatív fotózást;

Normál csomag: 6 óra, amely tartalmazza az egyházi és a polgári szertartást illetve a kreatív, művészi fotózást valamint a kikérőt vagy a vacsora kezdetét;

Lux csomag: 10 óra, amely tartalmazza a kikérőt, az egyházi és a polgári szertartást, a kreatív, művészi fotózást., a vacsorát, a lakodalmat, és a menyasszonytáncot.

Az elkészült képeket Párok menüpont alatt található névre szóló zárt galériában tekinthetik meg és rendelhetnek.

Mert azok az emlékek és meghitt pillanatok, amelyekről fotó és fotókönyv is készül, mindig velünk maradnak, és nyugdíjas korukban majd könnyező szemekkel mutogathatják az unokáiknak.

Brigi a stúdiójában – vagy akár céges telephelyen, egyéb külső helyszínen is,- szívesen vállal családi, glamour, gyerek, baba, állat, szülinapi, névnapi, céges, termék és rendezvényfotózást, valamint weboldal készítéshez, prospektushoz, szórólaphoz vagy névjegyhez bemutatkozó fotósorozatot is Budapesten, Bács-kiskun, Tolna és Baranya megyékben. Szép időben családi fotózásra a szabadba is szívesen elkíséri a családot, ami lehet Budapest, Baja, Bátaszék, Szekszárd, Bonyhád, Mohács, Bácsalmás, Jánoshalma és Kalocsa közelében.

 

A festményekkel ellentétben a saját fényképekből készített vászonképek személyesek, és hangulatossá teszik a lakás bármely pontját.

Sokaknak fontos érv lehet, hogy sokkal olcsóbbak is, mint egy művészi festmény. A vászonfotókat 30×40 cm (A3) és 40×60 cm (A2) méretben rendelhetik meg.

12 hónap emlékei – 48 fotón kifejezve! Válogassák ki a legjobb, kb. 48 tavalyi családi fotót és rendezze küldje el őket emailben az info@brigifoto.hu címre. Rendelhet belőlük A3 vagy A4 méretű névnapos, jegyzetelhető fali-naptárat vagy akár asztali naptárat is. Cégeknek is szívesen készít asztali vagy fali névnapos naptárat a céges, intézményi, rendezvény, illetve termékfotókból, amelyek repi vagy ajándékozási célra egyaránt felhasználhatók.

Ha webáruház indítását tervezi, akkor is gondoljon a termékekről készült szép képekre, mert azok nélkül bizony nem működik az online értékesítés. Ehhez nyújt segítséget a “Termékfotózás fortélyai” című ingyenesen letölthető e-könyv, amelyben Brigi ad ötletes tanácsokat.
Végezetül még egy tényleg nagyon hasznos ajándékozási és marketing lehetőségre hívnám fel a figyelmet: Brigifotó ajándékutalványt is vásárolhat 5-10-15 ezer Ft értékben.

Ajánló