Adóügyekben forduljon hozzánk bizalommal!

Számtalan olyan helyzet adódhat, amikor egy adójogász segítsége aranyat ér. Ilyen például, amikor valaki vagyonosodási vizsgálat alá kerül.

A vagyonosodási vizsgálatról tudni kell, hogy nem véletlenszerű, hanem minden esetben célzott, tehát már a puszta léte is felvet valamilyen gyanút, emellett meglepően gyakori; időnként évente akár tízezer vagyonosodási vizsgálatra is sor kerülhet az országban. A vagyonosodási vizsgálat esetén az adóhatóság ellenőrzi, hogy az adott magánszemély jövedelme arányos-e a kiadásaival. Ilyen helyzetben hatalmas segítség egy adójogász által nyújtott jogi képviselet.

Ügyvédi irodánk szintén áll rendelkezésére azoknak a budapesti cégeknek, gazdasági társaságoknak, amik adóbevallást készíttetnének, illetve ellenőriztetnének.

Mindezek mellett érdekképviseletet nyújtunk adóellenőrzések, más néven revíziók során is.

Amennyiben az adóhatóság adóhiányt vagy jogosulatlan visszaigénylést állapít meg egy ÁFA ellenőrzés során, szintén szükség lehet egy adójogász szolgáltatásaira. Az ÁFA ellenőrzés a fiktív számlákra, illetve a fiktív szerződésekre irányuló adóellenőrzés. Az ÁFA visszaigénylés, illetve a bevallás elmulasztása az ÁFA ellenőrzés egyik leggyakoribb oka.
Ügyvédi irodánk többek között rendelkezésére áll jövedéki engedélyeztetésekkel, adóvégrehajtásokkal vagy felszámolási eljárásokkal kapcsolatos ügyekben is.

És hogy miért pont minket válasszon? Ügyvédi irodánk immár több, mint tizenöt évnyi tapasztalattal rendelkezik, és legfőképpen adózási kérdésekre, illetve adóellenőrzésekre és adózási problémák megoldására szakosodott. Adójogi szakjogászokból álló csapatunk jelentős része korábban az adóhivatalnál dolgozott, aminek köszönhetően releváns és hatalmas mennyiségű tapasztalatot halmozott fel adóügyekben. Irodánkra adóügyek mellett klasszikus ügyvédi feladatokban is számíthat.

Munkatársaink kiemelkedő felkészültsége és tapasztalata garantálja, hogy az általunk végzett ügyvédi munka kifogástalan lesz. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánló