Kellemes hűvös a nyári forróságban is

Épp az ezredfordulón, immár két évtizeddel ezelőtt alapítottuk meg vállalkozásunkat, az Ódor Klímát.

Ez igen hosszú időnek számít, azonban már akkoriban sem kezdőként vágtunk bele, ugyanis jelentős tapasztalattal rendelkeztünk, amit korábbi, céges munkánk során szereztünk. Fő tevékenységünk a klíma és légtechnika szolgáltatás, amibe beletartozik a klímaszerelés Keszthely környéke mellett Hévíz vonzáskörzetében is.  Nem csekély büszkeséggel és elégedettséggel tölt el minket, hogy sok lakást hűt még ma is az általunk tizenöt, vagy épp húsz évvel ezelőtt beszerelt légkondicionáló.

Természetesen elengedhetetlen a megfelelő karbantartás is.

Ennek ideális időpontja a tavasz, még a hőségszezon kezdete előtt. Ez többek között a hűtőközeg meglétének ellenőrzését, a hűtőkor és kompresszor állapotának átnézését foglalja magában, de az elektromos csatlakozások és cseppvíz rendszer ellenőrzése is ide tartozik. Lényeges eleme a karbantartásnak a szűrők, elpárologtató és a kondenzátor tisztítása is.  A kórokozók és a kellemetlen szagok elkerülése végett a fertőtlenítést sem érdemes kihagyni.

Nem csupán családi házak és lakások, de akár hatalmas ipari épületek hűtését, fűtését vagy szellőztetését is bátran ránk bízhatja.

Könnyű azt hinni, hogy csupán pár kattintás az Interneten, és máris az Öné egy remek légkondicionáló „verhetetlen áron”, amit aztán elégedetten használhat; de a multik is számos típust kínálnak. Ez csak az első pillanatban tűnhet jó ötletnek, azonban helyszíni felmérés és professzionális segítség nélkül ez igen kockázatos lehet, amit semmiképp nem ajánlunk. Rosszul kiválasztott vagy telepített klímával nagyon könnyű pórul járni, a felmerülő problémák esetén a garancia érvényesítéséről nem is beszélve.

Ezzel szemben amennyiben minket hív fel, vagy ír nekünk, néhány napon belül felkeressük Önt, hogy klímafelmérés keretében megtervezzük a klímaszerelés menetét és az Önnek leginkább ideális klímaberendezést kiválasszuk. Ráadásul mindez ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Árainkról is elmondható, hogy a lehető legjobbak.

Tegyen egy próbát bátran, termékeinkhez magyar beszállítói garancia jár, továbbá szerelés után csupán hűvös marad utánunk, és nem felfordulás.

Ajánló