Komplett multivitamin a mindennapokra

Egészségünk megőrzése érdekében létfontosságú, hogy folyamatosan pótoljuk az alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat.

A D-vitamin is ilyen fontos vitamin, azonban más vitaminokkal ellentétben élelmiszerekből csak elenyésző mennyiségben nyerhető ki, és természetes úton csak a napfény hatására termelődik az emberi szervezetben jelentősebb mennyiségben. Azonban fontos megjegyezni, hogy késő ősztől egészen kora tavaszig a napsugárzás túl gyenge ahhoz, hogy elegendő D-vitamin termelődjön. Ennek köszönhetően Magyarországon a lakosság döntő többsége a téli időszak végére D-vitamin-hiányban szenved.

A D-vitamin legfőbb feladata a csontok ásványosítása, valamint a kalciumháztartás szabályozása.

Hiánya súlyosabb esetben sajnos nagyon könnyen vezethet többek között cukorbetegség, asztma, szív-érrendszeri betegségek vagy idegrendszeri bántalmak kialakulásához. A a D2- és a D3-vitamint is D-vitaminnak nevezzük összefoglaló néven. Ezek biológiai értéke azonos, azonban a D3 az emberi szervezetnek hasznosabb, mivel jobban képes azt felhasználni.

A Vegnum Multi-D kapszula D3 vitamint tartalmaz, ami fedezi egy felnőtt napi szükségleteit. Ez a mennyiség a tudomány mai állása szerint napi 2000 NE (nemzetközi egység). A Vegnum kapszulák egyéb fontos vitaminokat is tartalmaznak, szám szerint tizennyolcat. A komplett multivitaminban emellett huszonkilenc különböző gyümölcs, zöldség és egyéb növény koncentrátuma is megtalálható.
Termékünk hatékonyságában annyira bízunk, hogy amennyiben elégedetlen vagy, a Vegnum ára 30 napon belül visszakérhető.

You May Also Like