A legjobb teljesítmény ár-érték arányban, ha le kell adni a hőt

A raktárépületek, vagy indusztriális épületek hűtése egy külön tudományág.

Merőben eltér a hagyományos lakásokban használt klíma módszerétől. Méreteiben, kialakításukban másfajta léptétek vannak érvényben. Jól lehet, a fizikai alapok ugyanazok, mégis, a kivitelezés eltérő.

A paraméterek listája mondhatni kimeríthetetlen, amennyiben egy irodaház vagy indusztriális létesítmény klímájának tervezéséről van szó. Mekkora a komfort tér, amit hűteni vagy fűteni szükséges, s hol lesznek kialakítva a szerelvények? A hőleadók a tetőn kerülnek végső elhelyezésre?

Mekkora kapacitású rendszert kell megtervezni a szakember-gárdának?

Első lépésünk tehát, a klíma megtervezésénél egy megfelelő cég felkutatása, aki képes az összes paramétert figyelembe véve a számunkra legjobb ajánlattal előállni. Cégünk honlapján megtalálja termékeinket. Windex folyadékhűtőink kiválóan alkalmasak mindenféle célú felhasználásra, az ipari klíma területén, irodaházak vagy raktárépületek hűtésénél.

Látogassa meg oldalunkat és nézze meg cégünk kínálatát, válogasson a lehetőségek közül, találja meg az Ön számára a legjobb terméket. Közkedvelt felhasználási területei folyadékhűtőinknek különböző hotelek, panziók vagy egyéb közintézmények. Termékpalettánkban megtalálható legtöbb gépünk legnagyobb erőssége ezeken a területeken a gyors reagálás a különböző fűtési, valamint hűtési igényekre, alacsony felfűtési és lehűtési idővel. Hátránya a lassú felülethűtésűekkel szemben, hogy szükség van a levegő mozgatására, amely hanggal jár.

Windex hőleadóink kialakítását tekintve többfajta felszerelésűek lehetnek, mint: lábon álló, azaz parapet, illetve szintén parapet kialakítású, de mennyezet alatti, illetve lehetséges magasoldalfali (ugyanaz,mint a hagyományos split klíma) kialakítású. Van továbbá álmennyezetbe süllyesztett, illetőleg kazettás, mennyezeti, légcsatornázható kialakítású berendezés is.

Cégünk 20 éves múlttal és több, mint 40 éve az ipari hűtés és fűtés ágazatában tevékenykedő mérnöki csapattal rendelkezik. Termék portfóliónkban megtalálható berendezések az összes igényt lefedik az ipari, vagy egyéb helyiségek központi légkondicionálására szolgáló berendezésekből, mind ipari, kereskedelmi és lakossági felhasználásra.

Erős oldalunk a válaszadási képesség a magas egyedi igényekhez igazítva, különösen nagy teljesítményű, ipari berendezések esetében. Az általunk gyártott berendezések szerelésére jellemző a gyors és precíz munkavégzés, illetve az ügymenet követése az ajánlatoktól az kész megvalósítás átadásáig, hogy a teljes ügyfélkör maximálisan elégedett legyen. Ugyanez a pontosság jellemzi cégünk csapatát az értékesítés után is, hisz nagy tapasztalattal és bizonyított szakmai tudással rendelkezik.

You May Also Like