Kutyáink és macskáink egészségéért az Eukanubával

Az Eukanuba több mint 45 éves szakértelmével piacvezető állateledel gyártó. Sikere az évtizedekre visszanyúló, fáradtságot és pénzt nem kímélő kutatásokban rejlik. A gondosan összeállított természetes alapanyagokból és valódi állati fehérjékből készült Eukanuba termékek segítenek kedvence kiegyensúlyozott étrendjének megvalósításában. A cég filozófiája, hogy a kutyák és macskák egyaránt ragadozók leszármazottjai, így most is ennek megfelelően kell etetnünk őket. Rendkívül szigorú minőségellenőrzések biztosítják (a gyártás minden fázisában), hogy csak kifogástalan falatok juthassanak a tasakokba.

Az Eukanuba termékek másik különlegessége,

hogy fajtához, mérethez, életkorhoz, illetve különféle egészségügyi problémákhoz megalkotott tápokat is kaphatunk. Kölyökkutyák, felnőtt és idős kutyák részére, továbbá hízásra hajlamos, cukorbeteg, vesebeteg, ízületi problémás, stb. kutyusoknak is találunk megfelelő étrendet biztosító tápot.

 

eukanuba termékek

Az Eukanuba termékek kizárólag állati fehérjét, elsősorban csirkét és bárányt tartalmaznak,

sosem használnak növényi eredetű fehérjéket. A széles választékból minden gazdi megtalálhatja a kutyusának vagy cicájának legmegfelelőbb tápot. Az Eukanuba táplálkozástudományban elért eredményei kisállatok millióinak tették lehetővé, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Legyen az Ön kedvence is egy közülük!

You May Also Like