M4 Sport – Sportban az első

Az M4 Sport az egyik legnépszerűbb csatorna a hazai sportkedvelők körében, és ez nem véletlen.

Itt láthatod a 16 kiemelt magyar sportág közvetítéseit, többek között első osztályú magyar labdarúgás, vizilabda, kézilabda vagy úszás. Természetesen követhetjük a világ jelentős sporteseményeit, például a Labdarúgó-világbajnokság vagy a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is. Az Olimpia szerelmesei sem maradnak le semmiről, ha az M4 Sporttal tartanak, ahogy a motorsportok kedvelői sem maradnak néznivaló nélkül.

Az M4 Sport a 2015-ös Magyar Nagydíj óta nem csak a Formula-1 Világbajnokság futamait és időmérő edzéseit közvetíti, de amennyiben a programtervbe belefér, a szabadedzéseket és a betétfutamnak számító Formula-2 és GP3 versenyeket is láthatjuk teljes terjedelmükben, esetleg összefoglalóként.

Az M4 Sport azokra is gondol, akik a karosszériás versenyautókat preferálják:

a Kamion Európa-Bajnokság vagy a WTCC versenyhétvégéin magyar kedvenceidnek is szurkolhatsz. Az M4 Sport az első magyar sportcsatorna, amit feliratoznak a Teletext 444. oldalán. A sportközvetítések mellett saját gyártású magazinműsorokat is találsz, keresd hát az M4 Sportot a musor.tv online műsorújságban!

You May Also Like