Szórakozz és informálódj a TV2-vel

A TV2 az egyik legnagyobb és legrégebbi országos kereskedelmi csatorna Magyarországon, sőt, a legelsőnek tekinthető, mivel 1997. október 4-i indulásával három nappal megelőzte az ősi rivális RTL Klubot.

A TV2 a MinDigTV-n, vagyis a magyarországi földi digitális műsorszóró platformon ingyen nézhető, máshol viszont fizetős 2016 óta.

A szomszédos országok többségében – mint például Románia, Szerbia és Szlovákia – a magyar csomagok részeként nézhető a csatorna. Mivel a TV2 általános kereskedelmi csatorna, a lehető legszélesebb rétegeket szólítja meg változatos műsoraival. Saját gyártású, „infotainmentnek” (információ + szórakoztatás) nevezett műsorai jelentős népszerűséget és ismertséget szereztek az elmúlt években, ilyen például a napot 2004 óta bulvár és közéleti témákkal indító Mokka, vagy a Tények hírműsor.

Évek óta a TV2 egyik legsikeresebb műsora a Sztárban Sztár, ahol magyar celebek szintén magyar, vagy külföldi hírességek bőrébe bújnak a színpadon, tehát a felhőtlen szórakozás garantált.

Szintén rendkívül népszerű még a Ninja Warrior magyar változata, az ügyességet és állóképességet próbára tevő Ninja Warrior Hungary, ami már a világ számos más országában bizonyított. A TV2-n természetesen a közelmúlt legnagyobb mozisikerei is felbukkannak. A musor.tv internetes tévéújságban találd meg kedvenc műsoraid, és mentsd le őket Google naptáradba!

Ajánló