Nemzetközi költöztetés kedvező áron

Amikor megalapítottuk költöztető cégünket, elhatároztuk, hogy a többi, hasonló vállalkozás közül mi ügyfélközpontú hozzáállásunkkal és szolgáltatásaink minőségével fogunk kiemelkedni, miközben áraink kedvezőek maradnak.

Évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően a lehető legbiztonságosabban és leghatékonyabban szállítjuk el bútorait és egyéb ingóságait új otthonába. Természetesen rendelkezünk biztosítással, és garanciát vállalunk arra is, hogy minden holmija egy karcolás nélkül érkezik meg a célállomásra. A törékeny, sérülékenyebb tárgyak szakszerű, biztonságos becsomagolását is ránk bízhatja, ha nincs kedve költözés előtt ezzel tölteni az idejét. A nagyobb, nehezebb bútorok biztonságos szállításához elengedhetetlen azok elemekre történő szerelése, de ezzel sem kell vesződnie, hiszen a bútorszerelés is szolgáltatásaink közé tartozik.

Valódi specialitásunk a nemzetközi költöztetés, tehát Európa bármelyik városába gond nélkül elköltöztetjük, vagy akár hazahozzuk.

Az egyik külföldi városból a másikba történő fuvar sem jelent számunkra nehézséget. Mivel Magyarország az Európai Unió tagja, a többi uniós országba egyszerűbb a költözés, részben ezért a leggyakoribb úti célunk Ausztria, Svájc, Németország, Hollandia, Belgium, Franciaország vagy Olaszország. Persze kelet-európai országokba is vállalunk fuvarokat.

Érdemes tudni, hogy nálunk az árazás tekintetében nemzetközi költöztetés kategóriájába esik egy belföldi fuvar is, amennyiben annak távolsága meghaladja az 500 kilométert. Ez talán elsőre furcsának tűnhet, azonban a gyakorlatban nincs sok különbség például egy Nyíregyháza-Sopron és egy Bécs-Budapest út között, sőt, utóbbi távolsága majdnem a kétszerese a másiknak.
Lakások költöztetése mellett irodákat is költöztetünk.

You May Also Like