Profi klímaszerelés Hévízen az Ódor Klímával

Míg néhány évtizeddel ezelőtt még luxusnak számítottak az otthoni légkondicionáló berendezések, ma már igen elterjedtek.

Ehhez nagyban hozzájárulnak az egyre melegebb nyári hónapok, amikor éjszakára sem hűl le a levegő. A mai modern klímák már keveset fogyasztanak, hűtésre és fűtésre is alkalmasak, rendszeres karbantartás és tisztítás mellett pedig hosszútávon szolgálják a háztartást.

A klímák ma már sokfélék, mind teljesítményben, mind méretben, árban és egyéb paraméterekben. A készülékek típusa is többféle lehet, a falra szerelhetőtől a mobil klímáig.

Az Ódor Klíma szakemberei Hévízen és 50 km-es környezetében segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, utána pedig a klímaszerelést is szakszerűen elvégzik.

Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy profi vállalkozás mellett dönt. Az Ódor Klíma csapata precízen, felfordulás nélkül végzi a klímaszerelést. Későbbi karbantartást és klímatisztítást is vállalunk, hogy berendezése tartós és az egészségére teljes mértékben ártalmatlan legyen. Nálunk a klímaszerelés ár szempontjából is korrekt, honlapunkon keresztül kérhet egyedi árajánlatot.

A klíma karbantartása és tisztítása azért kulcsfontosságú, mert a nedves közegben idővel elszaporodnak a gombák és baktériumok. Ezektől a klíma nem csak kellemetlen szagot áraszt, hanem az egészségre is ártalmas. Légúti megbetegedéseket okozhat, súlyos esetben akár tüdőgyulladást is. Ezért fontos tehát, hogy évente lehetőleg kétszer, a téli, illetve a nyári szezon kezdetekor megfelelően ki legyen tisztítva a készülék beltéri és kültéri egysége egyaránt.

Az Ódor Klíma már 20 éve foglalkozik klímaszereléssel, szellőzők tisztításával, hőszivattyús rendszerek tervezésével, beépítésével.

Lakossági ügyfeleink számára ajánljuk a megbízható Gree márka légkondicionálóit, mely hazánk egyik legkeresettebb klíma márkája. Munkatársaink örömmel segítenek, hogy a legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb klímát találja meg nálunk. Cégünk a legjobb ajánlatokkal, termékpalettával és árakkal várja régi és leendő ügyfeleit.

Ajánló