Padlócsiszolás Epo-Trend szakértelmével

Cégünk, az Epo-trend története több, mint húsz évvel ezelőtt kezdődött, amikor még egy padlóburkolással foglalkozó vállalkozásként működtünk.

Azonban idővel dinamikus fejlődésbe kezdtünk, és a kivitelezés mellett többek között professzionális eszközök forgalmazásával és kölcsönzésével is bővült a profilunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk forgalmazott technológiák ne csak kiváló színvonalat képviseljenek, hanem környezetkímélőek is legyenek.
Minden egyes partnerünk biztos lehet abban, hogy elsőrangú támogatásra számíthat a munkafolyamatok mindegyik fázisában. Nem csupán eszközöket biztosítunk, de technológiánkat oktatjuk is.

Cégünk a modern padlócsiszolás és a gyémánt-technológiai megoldások iránt érdeklődő építészek, tervezők és kivitelezők számára rendszeresen tart bemutatókat, akár minden hónapban többször is. Ennek helyszíne egy elkülönített, modern oktató helyiség, ahol a tudás elsajátítása kényelmes környezetben történik. Mindezek mellett meg kell említeni, hogy saját minta csiszolási területet is biztosítunk a technológia gyakorlati részének megismeréséhez.

Az általunk forgalmazott gépek teljes körű szervizelését is épp olyan magas színvonalon végezzük, mint minden egyéb tevékenységünket.

A gépek szerelése, javítása alapvetően cégünk telephelyén történik, a megfelelő szerszámok és profi felszerelések segítségével, azonban igény szerint helyszíni szerviz is megoldható, amennyiben az fizikailag megoldható. A Magyarországon egyedi és egyedüli szerviz szolgáltatásunk készséggel áll segítségére és rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal!

You May Also Like