Turistaparadicsom elérhető közelségben

Ha gyönyörű tájakra vágysz, és nyaralásod felhőtlen körülmények között szeretnéd tölteni, irány Horvátország!

Nem kell a világ, vagy a kontinens másik felére utaznod, mégis egy mediterrán tengerparton pihenheted ki magad. Az ország tengerparti sávjában a turizmus az ezredforduló óta rekordmagas, és az idegenforgalom a gazdaság húzóágazata; így Horvátország apartman felhozatala rendkívül gazdag, kielégíti az idelátogatók minden igényét.

A mediterrán tengerparton kívül is rengeteg kiváló úticélt találhatunk, Horvátország belsejében festői hegyvidékeket látogathatunk meg, mint például a Gorski kotar hegyvidék, az Ucka-hegység vagy a Lika hegyvidék. A gazdag történelmű látnivalók szerelmesei is megtalálják kedvenc cálállomásaikat, itt van például Split óvárosa, számos ősi műemlékkel, köztük Diocletianus római császár antik korban épült palotájával, vagy Dubrovnik történelmi központja, gyönyörű, reneszánsz és barokk épülettel, mint a régi hercegi udvar, ami manapság múzeumként működik. Mindkét műemlékegyüttes az Unesco világörökség része.

Horvátország apartmanjait is megtalálod a SzállásKérés.hu weboldalon,

ahol jelenleg is közel 1800 szálláslehetőség közül válogathatsz. A választást megkönnyíti, hogy Horvátország apartmanjairól más látogatók által írt véleményeket olvashatsz, illetve a szállásokat régiók szerint is szűrheted.

You May Also Like