Hozd magad formába Prodietix fehérjediétával

Szeretnél éhezésmentesen fogyni? Fontos, hogy a diéta ne csak hatékony, hanem egészséges is legyen?

A Prodietix francia fehérjediéta, másnéven keto diétaorvosok által elismert módszer, mely segít fokozatosan és tartósan csökkenteni a súlyod.

A hagyományos fogyókúra során testünk először nem a zsírt, hanem az izomszövetet bontja.Mivel az izmok égetik a legtöbb zsírt, így egy idő után nem lesznek képesek megbirkózni ugyanannyi energiamennyiséggel, és ez vezet a jojó effektushoz. A keto diétával viszont tartós eredmény érhetsz el, mert a súlycsökkenés a zsírtartalékokból történik, az izom megmarad. Nemcsak a bőr alatti zsírréteg, hanem a szerveket körülvevő zsír is csökken.

Ezt a természetes állapotot ketózisnak hívják – innen ered a diéta neve is. Akkor jön létre, amikor a szervezet megfelelő mennyiségű fehérjével van ellátva, mellette viszont a szénhidrát és a zsír bevitele minimális.

A keto diéta hatalmas előnye, hogy

– nem kell éhezned,

– nincs sóvárgásérzet, édesség utáni vágy,

– nincs levertség, fáradtságérzet,

– méregtelenítő hatású,

– csökkenti a koleszterinszintet és az inzulin termelést.

A diétának megfelelő fehérje mennyiséget mindennapi élelmiszerekből nagyon nehéz bevinni és bonyolult is összeállítani az étrendet. A Prodietix előre elkészített ételeket kínál, melyek fedezik a napi szükségleteket. Változatos, könnyen elkészülő, nagyon finom fogások közül válogathatsz ízlésed szerint. A reggeli, ebéd, vacsora mellett a köztes étkezések, nassolnivalók is megoldottak. Levesek, tészták, omlettek, krémek és péksütemények is elérhetők diétás verzióban. A keto diéta étrendje mellé az igazán hatékony és egészséges fogyás érdekében válassz nem megterhelő, aerob mozgásformát!

Ajánló