Nyomtasson a legjobbal!

Webáruházunk az összes, elterjedtnek számító nyomtató típushoz kínál fogyóeszközöket, többek között tonereket és patronokat, legyenek azok például a Philips, Dell, HP, Ricoh, Oki vagy Canon termékei.

Az összes márka közül talán az Epson a legnépszerűbb, ha a nyomtatásról van szó, épp ezért több, mint ötszáz különböző típusú, eredeti Epson tintapatron található kínálatunkban.

Mivel a gyártótól származó, eredeti termékekről van szó, az Epson tintapatron árak még egy gazdaságosabb multipack csomag választásával sem számítanak túlságosan alacsonynak, viszont garantáltan tökéletesen működnek és minden igényt kielégítenek. Azok számára jelentenek ideális választást, akik az árnál fontosabbnak tartják a megbízhatóságot és a minőséget. Elhanyagolhatóan kicsi az esélye annak, hogy nem fognak megfelelően működni a nyomtatónkkal, ami például utángyártott termékek esetén sajnos előfordulhat.

Meg kell jegyezni azonban, hogy az utángyártott, más néven kompatibilis patronok minőségére sem lehet panasz. Ezek a termékek az eredeti tintapatronok magas színvonalú replikái, amik megbízható gyártók üzemeiből érkeznek. Az egyetlen különbség, hogy esetükben a nyomtató, és a hozzá tartozó fogyóeszközök gyártója nem azonos. Ritkán, de előfordul, hogy elsőre nem ismeri fel őket a nyomtató, azonban néhány egyszerű trükkel működésre lehet őket bírni.

Ez otthoni nyomtatáskor elfogadható kompromisszumot jelenthet, azonban például egy irodában, ahol nem állhat meg a munka, mindenképpen jobb választást jelentenek az eredeti termékek.

You May Also Like