Télen is szoknyában meleg harisnyában

Ha te is szeretsz minden évszakban csinosan és nőiesen öltözni, bizonyára imádod a trendi vastag harisnyákat.

Conte outletünk meleg harisnya kínálatában 50-től egészen 450 DEN-ig találsz különféle darabokat. Nincs is hangulatosabb télen, mint beszerezni pár norvég mintás harisnyát vagy cicanadrágot, de az egyszínű, elegáns modellek is kötelező alap darabok. Az őszi-téli harisnyák vastagságuknak köszönhetően extrém tartósak, nem fognak pár alkalom után elszakadni.

Áruházunk alapvetően csakis kiváló minőségű, prémium Conte Elegant termékeket sorakoztat fel.

A márka az amerikai és európai hölgyek között már széles körben elterjedt, most pedig a magyar nőkhöz is megérkezett. A Conte egyet jelent a hozzáértéssel előállított elsőosztályú harisnyákat.

A márka őszi Episode kollekciója elsőre vékonynak tűnhet a maga 50 DEN-jével, ám a látszat csal.

Ezek a ruhadarabokfantasztikus puhaságot és bársonyos érzést nyújtanak mikroszálas és lycra anyaguknak köszönhetően, emellett melegen tartanak és rendkívül rugalmasak. A Triumfmeleg harisnya kollekció darabjai bársonyos tapintásúak és elképesztően kényelmesek.

Az Episode-hoz képest a különbség a duplarétegű kötés, amely által egy sokkal melegebb harisnyát kapunk. A Cotton termékcsalád rugalmas és meleg harisnyákból áll, melyek leggings kialakításúak, azaz nincs lábfej részük. Kellemes, komfortos viseletet biztosítanak. A Harisnya Outlet meleg harisnya kínálatának hála télen sem kell lemondanod a szoknyákról és ruhákról.

You May Also Like