Flavonoid Complex akciós áron

A Flavonoid Complex egy flavonoidok széles palettáját tartalmazó táplálékkiegészítő. A flavonoidok olyan vegyületcsoportok, amik leginkább különböző gyógynövényekben vagy citrusfélékben találhatóak meg, azonban bizonyos mértékben a legtöbb zöldség és gyümölcs is tartalmaz egyes flavonoidokat, például a növényi szövetek színéért is felelősek.

A flavonoidok vízben oldódó antioxidánsok,

amik a szív- és érrendszeri betegségek, rákos megbetegedések, továbbá az öregedés egyes tüneteire vannak pozitív hatással. Kutatások igazolták, hogy szervezetünkbe leginkább gyümölcsökkel és zöldségekkel kerülnek flavonoidok, azonban az is kiderült, hogy Európában étrendünk jellemzően nem tartalmaz eleget ezekből.

 

Flavonoid Complexet

A flavonoid-hiány kiküszöbölésére készült a Flavonoid Complex táplálékkiegészítő.

A készítmény a létfontosságú flavonoidokon kívül tartalmaz még zöldteakivonatot, ami az erek védelmében játszik fontos szerepet, és lassítja az öregedést, illetve nagy mennyiségű C vitamint is, ami a flavonoidok lebontásában segít és fokozza az immunrendszer működését és növeli a fehérvérsejtek számát. Látogassa meg még ma a Gnldshop webáruházat, és regisztráció után szerezze be akciós áron a 60 darabos Flavonoid Complexet!

Ajánló