Tűnj ki a tömegből a Desigual egyedi ruháival!

Imádod a feltűnő, mégis stílus külsőt? Szereted az igazán egyedi ruhákat és kiegészítőket? Akkor a Desigual cseppet sem szokványos mintázatú kollekcióit is imádni fogod!

A Desigual márka atyja a svájci származású Tomas Meyer, aki kalandvágyó fiatalként, mindössze 20 évesen a spanyolországi Ibizán próbált szerencsét. Ruhákat árult a tengerparton, amikor egy olcsón megszerzett szállítmányból közel 3000 darab használt farmer maradt rajta. A svájci ifjú azonban nem esett kétségbe, elkezdte szétvágni a farmereket és a darabokból különleges patchwork dzsekiket összevarrni. Az egyedi ruhadarabokra felfigyeltek és rövid időn belül mindetmegvásárolták. Meyert ez ösztönözte saját cég megalapítására, melyhez később egy barátja is csatlakozott. Vele kiegészülve 1985-ben megjelent az első saját Desigual kollekció. A következő 20 évben a cég szép lassan meghódította a spanyol, a portugál és a francia divatvilágot, majd Európa többi részét és a tengerentúlt is. Ma már milliók ismerik fel a jellegzetes Desigual stílusjegyeket.

A desigual spanyol szó jelentése „más”, avagy a „többitől eltérő”.

Ez tökéletesen tükrözi a márka stílusvilágát, azaz a vidám színeket, patchworkjellegű megoldásokat és a nem hétköznapi mintákat. A ruhákon és kiegészítőkön gyakran feltűnnek a virágok, intenzív színek, mandalák, absztrakt és graffiti minták. Tomas Meyer a ruhákon keresztül a szórakozást, szabadságot, inspirációt és toleranciát akarta megjeleníteni és közvetíteni, ami sikerült is neki. A cég hitvallása a „fun and profit”, azaz szórakozás és üzlet.

A márka ma már férfiaknak és gyerekeknek is készít kollekciókat. A darabok között sportos és elegáns stílusúakat is találhatunk, de fürdőruházat, cipők és táskák közül is válogathatunk. A Desigual által megalkotott ruhák mind egyediek, náluk még egy farmer sem átlagos. A márka ruhadarabjai tökéletesek hétköznapokra is, de egy kis csavarral sokkal vidámabbá varázsolják azokat.

A weStyle webáruházból több világhírű márka, köztük a Desigual kollekcióból is rendelhetsz.

You May Also Like