Teljes körű lakásfelújítás

Egy lakásfelújítás, vagy bármilyen építkezés igen jelentős munkának számít, ami minden esetben nagy felfordulással jár.

Amennyiben az Albert Buildert választja a munkára, biztos lehet benne, hogy nem csupán kifogástalan, minőségi munkát kap, de az a lehető leggyorsabban, és legkevesebb kellemetlenséggel lesz elvégezve.

Lakásfelújítással kapcsolatos szolgáltatásainkat nem csupán családi ház, hanem melléképületek vagy akár nyaralók esetében is igénybe veheti.

A teljes körű lakásfelújítás nálunk nem csupán egy jól hangzó szlogen.

Ha szeretne két kisebb helyiséget egybenyitni vagy egy nagyobb szobát kettéosztani, ránk bízhatja belső válaszfalak és főfalak vakolását, építését vagy bontását. A sérült vagy egyenetlen falakat is precízen kijavítjuk, de a régi, hulló vakolatot is leverjük és újjal pótoljuk.

Akkor is állunk rendelkezésére, ha betonozásra van szükség. Elkészítjük új kerítésének alapjait, beton lépcsőjét, autóbeállóját vagy járdáit. Régebbi házak felújításakor, ahol még   homok- és földágyra rakták a padlót,felújításkor fontos az aljzatbetonozás, hogy a padló sima legyen.

Autóbeállóját vagy járdáját nem csupán betonból készítjük el, hanem térkőből is akár. Emellett készítünk többek között grillező teraszokat is térkőből. ha sérülne a fal új ajtó vagy ablak beépítésekor, akkor is minket hívjon!

Profik vagyunk a tetőtér beépítésében is. Amennyiben kiadná a tetőteret, bővül a család, vagy csak egyszerűen több térre van szüksége otthonában, forduljon hozzánk bizalommal. A gipszkarton kiválóan használható vezetékek elrejtésére vagy hő- és hangszigetelésre, de válaszfal vagy épp álmennyezetként is megállja a helyét. A gipszkarton előnye más anyagokkal szemben az, hogy gyorsabban elkészülünk vele, illetve jóval kisebb felfordulással is jár.

Siófok 100 km-es körzetében, a Balaton partja mentén, Veszprémben, továbbá Budapesten és környékén vállalunk munkákat, legyen az javítással, felújítással, építkezéssel vagy hőszigeteléssel kapcsolatos.

You May Also Like