A kártyák nem hazudnak

Az ősi népek abban hittek, hogy az istenek az élet minden területét irányítják, és bizonyos égi jeleket küldenek segítségül.

Ezek az égi jelek számtalan formában jelenhettek meg, ilyenek voltak például az üstökösök, meteorok vagy a napfogyatkozás, de rúnákból, a madarak vagy épp a füst szállási irányából is jövendöltek. A jeleket leggyakrabban papok, sámánok vagy más vallási vezetők értelmezték a korábbi időkben. Mindenképpen meg kell említeni a csillagjóslás, azaz az asztrológia tudományát, ami különösen fontos volt a főleg földművelésből élő népek számára, ugyanis a vetés vagy az aratás idejét is a csillagokból olvasták ki.

A delphoi orákulum akkora befolyással bírt, hogy még a királyok is kikérték jóslataikat háborúk előtt. A jós szavára az egész görög világ figyelt, így képesek voltak a történelem menetét is befolyásolni.

Bár manapság már nem szokás felhőkből vagy madarak röptéből jósolni, az asztrológia, a numerológia, azaz a számmisztika és a kártyajóslás ma is népszerű maradt. A Lenormand kártya az egyik legalkalmasabb eszköz a magas szintű jóslásra. Ez a széles körben ismert Tarot kártyához hasonló, azonban attól némileg eltér. 36 lapja ábrázolhat állatokat, tárgyakat, növényeket, elvont fogalmakat és természeti képeket is, jelentésük pedig nem csak attól függ, mit ábrázol az adott lap, hanem az azt körülvevő kártyák is meghatározó fontossággal bírnak. A Lenormand kártyát a híres jós, Marie Anne Lenormand alkotta meg a tizennyolcadik század második felében, akinek I. Sándor orosz cár, Napóleon első felesége, Jozefina császárné és Eötvös József báró is a kuncsaftjai közé tartozott. A kártya megalkotása mellett arról is ismert, hogy olyan eseményeket is előre megjósolt, mint Napóleon bukása vagy a francia forradalom. Próféciái nem mindenkinek tetszettek, ezért többször is börtönbe került.

A Lenormand kártya megfelelő használata megköveteli, hogy a jós jelentős spirituális erővel rendelkezzen.

Szidéna jósnő épp ilyen, ugyanis már négy évtizede olvassa ki a lapokból a jövőt. Ereje a családjában generációról generációra öröklődik, amit Ön is megtapasztalhat, amennyiben hozzá fordul jóslásért és spirituális élettanácsadásért.

Ajánló