Aludd át végre az éjszakát!

Először akkor merült fel bennünk a szándék egy alvás segítő termékcsalád létrehozására, amikor szembesültünk azzal a ténnyel, hogy családtagjaink, barátaink és környezetünk is tele van olyan emberekkel, akiknek rendkívül nehezen megy az alvás.

Az alvászavarok napjainkban sajnos népbetegségnek számítanak a világ számos részén, és ez alól Magyarország sem kivétel. A kutatások szerint a túl sok stressz áll az alvászavarok jelentős része mögött.
A kevés, vagy nem megfelelő minőségű alvás sajnos sokkal több, és súlyosabb következménnyel jár, mint néhány sötét karika a szemek körül. A nyilvánvaló tüneteket szinte mindenki ismeri, mint például a lassabb reflexek, romló memória vagy nehézkes koncentráció. Még ennél is súlyosabb következménye a rendszeresen elmaradó kiadós alvásnak, hogy növekszik a szív- és érrendszeri megbetegedések, a kettes típusú cukorbetegség, illetve a depresszió kialakulásának kockázata.

Azt talán kevesebben tudják, hogy az alvásnak kiemelt szerepe van az anyagcserében is, de még azt is befolyásolja, hogy másnap mennyi és milyen ételt fogunk enni.

A kutatások tanúsága szerint ok-okozati összefüggés van az alvás és a testtömegindex (BMI) között. Ez abból következik, hogy az étvágyunkat szabályozó hormonok “megbolondulnak”, ha az alvásidőn spórolunk. A jóllakottság jelzésére szolgáló leptin szintje alacsonyabb lesz a kelleténél, ebből pedig az következik, hogy jelentősen több ételt fogyasztunk, mire a szervezetünk jelez, hogy elég. Hosszabb ideig fennálló alváshiány akár leptinrezisztenciát is előidézhet.

A megoldást a kettős hatású, stresszoldó és alvás segítő Nottevit termékek jelentik. A kapszulák természetes, minőségi összetevőiknek köszönhetően úgy segítik a pihentető alvást, hogy eközben semmilyen addikciót nem okoznak. Mindegyikük egy-egy megcélzott területen segíti szervezetünk regenerálódását. Bizonyos termékeink a bőröd ápolják alvás közben, míg más kapszulák a fogyásban segítenek.

A kapszulák doboza a sötétben fluoreszkál, hogy mindig könnyedén megtaláld, lámpaoltás nélkül is.

Ajánló