Jéghideg gyógyulás a Krio Budapesttel

Szeretnéd kipróbálni, milyen érzés -150°C-os hidegben lenni? Gyere el budapesti krioszaunánkba!

A hidegszauna fülkéjében rendkívül száraz a levegő, így nem kell tartanod a fagyástól, a kezelés előnyeit viszont garantáltan érezni fogod.
Ha még nem hallottál a hidegszaunáról, ideje megismerned, mert számos egészségügyi problémára van bizonyítottan jótékony hatással. A módszer lényege, hogy az extrém hőmérsékleti hatásra testünk úgy reagál, hogy beindítja az öngyógyító mechanizmusait. Használható gyulladáscsökkentésre, fájdalomcsillapításra, szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére, nőgyógyászati panaszok enyhítésére (PMS, klimax), mozgásszervi rehabilitációra és még sok más egészségügyi problémára, illetve azok megelőzésére.

A kezelés alatt a bőr hőmérséklete 0-5°C-ra hűl, a kabinból kiszállva a felmelegedés folyamata zsírégetést eredményez. A krioszauna tehát alkalmas a súlycsökkenés elérésére is, illetve a narancsbőr megszűntetésére, hiszen egyetlen alkalommal akár 1000-3000 kalóriát is elégethet szervezetünk a hőmérséklet kiegyenlítésével.

A krioterápia a narancsbőr mellett bőrbetegségekre is hatékony segítséget nyújt, enyhíti a dermatitisz, az ekcéma és a pszoriázis tüneteit. Kiválóan alkalmazható sportsérülés és műtét utáni rehabilitáció részeként is – például izomzúzódások, izomban kialakuló vérömlenyek, ízületi rándulások, ínszalagok sérülése esetén.
Talán nem gondolnád, de a hidegszauna a mentális egészségre is hatással van. Az eljárás során endorfin szabadul fel, ami jó közérzetet eredményez. A kezelés javítja a hangulatot, megszünteti a levertség- és fáradtságérzetet, segíthet a depresszió egyes tüneteiben.

A hideget a gép folyékony nitrogén segítségével éri el. A páciens állva helyezkedik el a kabinban, melyből csak a feje van kint. Vállmagasságtól lefelé a teljes testfelületet szárazjég veszi körbe. A kezelés pár percig tart, mely során a hőmérséklet fokozatosan csökken akár -180°C-ig. Érdemes kúraszerűen alkalmazni a krioszaunát, ezzel ugyanis tartós, hosszú távú eredmény érhető el.
Foglalj még ma időpont a Krio Budapest városi jégvermébe!

Ajánló