Egyenes sima padló az Ön esztétikus otthonáért!

Volt már olyan helyzetben, hogy otthonában időszerű lett a felújítás, és ebbe a feladatba egy új aljzat leterítése is tervben volt?

Padlószőnyeg, Laminált padló vagy Járólap? Akárhogy is legyen, érdemes az alapot stabilra és erősre csinálni, hogy a végeredmény is tartós és esztétikus legyen.

Minden az alapozással kezdődik, ahogy a házépítésnél is ez az aranyszabály, melyet érdemes betartanunk, ugyanúgy a belső burkolásnál, aljzat kialakításnál is.

Önterülő aljzatkiegyenlítő Önnek! Legyen szó akár ipari padlóról, vagy az otthonában lévő aljzatról, ez az a rész, amely leginkább ki van téve erős statikus és dinamikus terheléseknek is, az emberek vagy gépek, gépjárművek által létrehozott mozgások által. Ezeket az aljzatkiegyenlítőket úgy alkották meg, hogy felhasználhatóságuk széleskörű legyen.

Követelmények a terhelés- és kopásállóság, síkosság, csúszásállóság és a könnyű karbantartás is. Mindezen feltételeknek egyszerre megfelelni nem egyszerű, de a modern mai aljzatkiegyenlítők már képesek mindenre.

Termékünk tartalmaz gyorskötésű cementet, speciális adalékokat valamint töltőanyagot tartalmazó keverék. Ezen kötőanyag már gyárilag készre kevert, por halmazállapotban kerül kiszállításra, melyet az építkezés helyszínén kell vízzel összekeverni és így felhasználni.

Felhordása egyszerű, a megfelelő keverési arány összeállítása után egy kis gyakorlattal magunknak is csodálatosan sima, esztétikus padlózatot tudunk készíteni akár otthonunk, vagy irodánk aljzatára.

Egyes termékeinket esztétikus beltéri padlók készítésére tervezték, melyet felhasználás után felpolíroznak, így alkalmas lesz gyalogos közlekedésre tervezett területekre, például iskolákba, üzletházakba, irodákba, családi házakba.

You May Also Like