Online nyelvvizsga felkészítés

Manapság az IELTS (International English Language Testing System) nyelvvizsga számít az egész világon a legnépszerűbb angol nyelvi tesztnek, évente több, mint két millióan teszik tudásuk próbára.

Amennyiben nemzetközi egyetemen kívánsz továbbtanulni, esetleg angol nyelvterületen tervezel dolgozni és élni, mindenképpen ajánlott letenned egy IELTS nyelvvizsgát, ugyanis jelenleg mindegyik ország elfogadja bevándorlás céljából, továbbá 140 ország 9000 kormányzati, tudományos és munkáltatói szervezete fogadja el. A több, mint negyven éves múlttal rendelkező IELTS rendszere eltér attól, ahogyan a legtöbben a nyelvvizsgákat elképzeljük: egyik különlegessége abban rejlik, hogy a „megbukni” és „átmenni” nem létező  fogalmaknak számítanak.

Minden esetben kapsz egy bizonyítványt,

az egyetlen kérdés csak a kapott bizonyítvány pontszáma, és mivel az IELTS a gyakorlati tudást ellenőrzi, kiváló visszajelzést ad angoltudásodról. Az osztályozás nullától kilenc pontig terjed, a vizsga külön részeire külön pontszámok járnak, amit átlagolnak.

Az összehasonlítás kedvéért: a magyar rendszer szerint egy felsőfokú nyelvvizsga 7.5, egy középfokú 5.5 pontnak felel meg. Ha te is belevágnál, az ieltsnyelvvizsga.com weboldalon tekintsd meg IELTS nyelvvizsga felkészítő kurzusainkat!

Online IELTS nyelvvizsga felkészítő tanfolyamainkkal sok pénzt és időt takaríthatsz meg, ha a számodra ideális kurzust választod.