Megbízható, stabil védelem acélból

Magyarországon a betörések száma az utóbbi években csökkenő tendenciát mutat, azonban még így is jelentős részét teszi ki a vagyon elleni bűncselekményeknek.

Amennyiben nagyobb biztonságban szeretné tudni otthonát vagy üzletét, számos dolog van, amit tehet.
Talán banálisnak tűnhet, hogy ne hagyjon értékes dolgot szem előtt, és soha ne felejtsen nyitva ajtót, ablakot, a statisztikák szerint mégis sokkal gyakrabban előfordul ilyesmi, mint hinné, és ahogyan a mondás tartja, alkalom szüli a tolvajt. A másik hiba, amit nagyon sokan elkövetnek, hogy a közösségi oldalakon híresztelik az utazásaikat, tehát mindenki tudtára adják, hogy éppen mikor nem lesznek otthon, ami szintén nagyon hasznos információ a betörésre készülőknek. Emellett utazáskor érdemes lehet egy megbízható szomszédot megkérni, hogy néha nézzen rá az otthonunkra, amíg távol vagyunk.

Egy olcsóbb riasztó, mozgásérzékelő világítás, időzítő kapcsoló a lámpákhoz vagy egy tévé szimulátor is hatékony lehet, és csak kisebb kiadással jár.

Azonban ha inkább biztosra menne, az erős, masszív de esztétikus biztonsági rácsok jelentik az ideális választást.

A biztonságtechnikai szempontok alapján készült fix rácsok például tökéletesek családi házak ablakainak, ajtóinak, erkélyeinek és teraszainak védelmére, de egy fix rács többek között üzletek, raktárak, kirakatok vagy bankok számára is rendkívül hasznos. A fix rács anyaga rendkívül erős és masszív 8mm köracél, vagy 12 x 12 mm négyzetacél, ami más puszta megjelenésével sok potenciális betörőt eltántorít.

A Pető Védelem Kft. a minőségi biztonsági rácsokat nem csupán értékesíti, hanem le is gyártja, és fel is szereli. Kérje ingyenes felmérésünket, ahol közösen döntjük el, hogy melyik termékünk a legideálisabb az Ön számára!

You May Also Like