Gondolkodtató és szórakoztató szülinapi játékok

Ha gyerekeid születésnapi zsúrjait szeretnéd feldobni valami igazán mókással, ma már jobbnál jobb szülinapi játékok közül választhatsz.

A LogiKoffer az egyik legizgalmasabb és legszórakoztatóbb ezen szülinapi játékok közül, és most többet is megtudhatsz róla. Ez egy bőröndben érkező, logikai kincskereső játék, ügyességi és keresgélős feladatokkal fűszerezve, ráadásul az ár/érték aránya is remek más szülinapi játékokhoz hasonlítva.

Egy bőröndben érkezik, aminek már a kinyitása is trükkös; ez lesz az első feladat. A játék helyigénye sem jelentős, egy közepes méretű szobában már tökéletesen játszható, sőt, némi fantáziával akár a kertbe is kivihető. A játék jellemzően legalább egy-két óráig tart, azonban ez könnyedén lehet három óra is, így érdemes a koffert a reggeli órákban elhozni, bár a bérlés egy egész napra szól.

A LogiKoffer egy azon kevés szülinapi játékok közül, amiből senki sem maradhat ki!

Négy különböző korcsoport számára is elérhető, létezik ovisoknak, kisiskolásoknak, felsősöknek és felnőtteknek készült változat is. Egyszerre szórakoztat és gondolkodásra késztet, számos pozitív szülői visszajelzés garantálja az élményt. A LogiKoffer jelenleg három különböző tematikában létezik, ezek a Kalózok Kincse, a Nemzetek Aranya és a Dzsungel kincse. A játék bár nyomtatott verzióban, de vidéken is játszható. Látogass el honlapunkra, és tudj meg még többet a LogiKofferről!

You May Also Like