Mélytisztítás a szőnyegeknek, felfrissülés a lakásnak

Ha Önnél is padlószőnyeg van a lakásban, bizonyára tudja, hogy nem a legegyszerűbb feladat a tisztán tartása.

Idővel használat közben veszít a szépségéből, letapossuk, koszolódik, porosodik, a rendszeres porszívózás ellenére is. A szőnyeg szálai között található por- és koszrészecskék hozzátapadnak a szőnyeg szálaihoz, ezt pedig száraz porszívózással nem lehet megszüntetni.

Gondolt már rá, hogy egy ipari szőnyegtisztító géppel mennyivel könnyebb dolga lenne?

A gép a vízzel hígított meleg tisztítószert a szőnyeg legalsó szálai közé is eljuttatja, megvalósítva ezzel a teljes mélytisztítást. A Szabó Gépkölcsönzővel könnyedén megvalósítható a kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest egész területén. Ez egy kényelmes, költséghatékony és praktikus megoldás.

A takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki és visszük vissza, Önnek nem kell a szállítással bajlódnia, sem a dugóban ülnie miatta.

Ha egyszer kipróbál egy Kärcher kárpittisztító gépet, Ön is meglátja mennyivel másabb is lehet a takarítás! A szőnyegek kitisztítása után a lakásban felfrissül a levegő, a poratkák elpusztulnak, így például allergiás családtagok esetén kimondottan javaslott az ilyen mélytisztítás. A kedvező árú kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest valamennyi kerületében elérhető, Önnek csak telefonálnia kell. Nálunk nincs kaució, viszont van garancia. Hívja a Szabó Gépkölcsönzőt!

Ajánló