A Marslakócskák segítenek gyermeke egészségének megőrzésében

A mindennapi teendők közé nehezen lehet beiktatni a megfelelő, változatos, egészséges étrendet. Külön figyelni gyermekünk étrendjére szintén problémát okozhat, bármennyire is a legjobbat akarjuk a számára. Az ő szervezetüknek is szüksége van rengeteg ásványi anyagra és vitaminra.

A Walmark vállalat azért alkotta meg a Marslakócskák gyerekvitamint, hogy ezeknek a bevitelét megkönnyítse.

Olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egészséges fejlődéshez és növekedéshez. A Marslakócskák szirup, por, gumi- és rágótabletta formájában kaphatók többféle ízben és kombinációban. Eper, narancs, erdei gyümölcs, bodza… a gyerekek bármelyik ízt imádni fogják.

A Marslakócskák Imunactiv és ImunoForte az immunrendszert erősíti, ezáltal gyermeke ellenállóbb lesz a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

A Marslakócskák Gummi az ideális csontfejlődésben segít, a Lactobacillus pedig a normál emésztésben akár egy antibiotikumos kezelés vagy emésztőrendszeri fertőzés esetén. A Marslakócskák Omega 3 biztosítja a DHA omega-3 zsírsav megfelelő napi bevitelét, hozzájárul a normál agyműködéshez és látáshoz. A Marslakócskák vitaminkészítmények között megtalálhatja a gyermeke életkorához és igényeihez legmegfelelőbb terméket. A finom, gyümölcsízű Marslakócskák tabletták nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges színezéket, cukrot, glutént és laktózt sem.

Ajánló